StreetCommander-Radsted Marathon

Tid og sted

Løbsdato
18-02-2017
Startby og landsdel
Radsted, Sjælland
Tilmelding åbner
22-01-2017
Tilmeldingsfrist
17-02-2017
Eftertilmelding
Ja
Links

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Skovsti
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Mulighed for omklædning samt toilet besøg . Dog ikke mulighed for bad

Andre oplysninger

Gebyrer
75 kr inkl. Medalje, diplom og depot
Startsted og tid
Ruten vil denne gang have start og mål område på Radsted Langet 5 i Sakskøbing. For hver omgang der løbes vil der være depot med diverse + det nødvendige Der løbes 6 omgange af 7 km + en lille prolog på ca 250 m (Der løbes 3 omgange på en halv Marathon) . Ruten vil være afmærket, flad, let og fremkommelig fra start til slut. Underlaget er grustier og astfalt. Der er omklædnings muligheder og toilet men ikke mulighed for bad.
Forplejning
fyldt depot med det mest nødvendige så som slik, Chips, frugt , saft , vand, sodavand, kakao og Juice. Efter løbet er der som altid kaffe, the og kage til de som måtte lyste :)
Rutebeskrivelse
uten vil denne gang have start og mål område på Radsted Langet 5 i Sakskøbing. For hver omgang der løbes vil der være depot med diverse + det nødvendige Der løbes 6 omgange af 7 km + en lille prolog på ca 250 m (Der løbes 3 omgange på en halv Marathon) . Ruten vil være afmærket, flad, let og fremkommelig fra start til slut. Underlaget er grustier og astfalt. Der er omklædnings muligheder og toilet men ikke mulighed for bad.
Javascript is required to view this map.

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13254:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen