SOUL TRAIL NORTH

Tid og sted

Løbsdato
11-08-2018
Startby og landsdel
Hellebæk, Sjælland
Tilmelding åbner
01-05-2018
Tilmeldingsfrist
09-08-2018
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
7 km
14 km
1.7 km
Specialløb
Børneløb
Trailløb
Børneløb 1,7 km. Trailløb
DAF-opmålt distance
Ja
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Græs
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Nej

Andre oplysninger

Gebyrer
SOUL TRAIL 7 og 14 km: kr. 99,- SOUL TRAIL HALF: kr. 199,- SOUL TRAIL MARATON: kr. 199,- SOUL TRAIL KIDS 1.7 km (0-12 år): kr. 25,- Eftertilmelding på dagen i informationen ved start- og målområdet fra kl. 8.30. Der tillægges et eftertilmeldingsgebyr på 50 kr
Startsted og tid
Med start, mål og depot ved det legendariske Julebækhus på Strandvejen i Hellebæk – her er også parkering, toilet, det smukkeste lille stråtækte is hus og sandstrand.
Forplejning
Vand og frugt i målområdet
Rutebeskrivelse
1. sløjfe: Efter start går det opad mod unikke naturoplevelser på trailspor og skovstier, I passerer bl.a. søområderne ved Sortesø og Klaresø og løber videre langs Kohaverne med gode muligheder for at vinke til køerne og senere få våde fødder inden I ser den smukke Kobberdam, hvor karperne er store, og I nærmer jer mål, depotet og det flotte view. 2. sløjfe: Efter besøg i depotet, går det lidt opad, og man løber på den istidsskabte højderyg langs Strandvejen med flot udsigt og lækre passager med broer og trapper, indtil man passerer Hornbækbanen, og fortsætter langs et af Danmarks flottest golfhuller. Du fortsætter ad lækre varierede trailspor og skovstier med kig til søer, vandløb og mange forskellige typer skov – indtil man efter godt 7km, med smil i hele hovedet, løber ned mod målområdet med depot og hepning fra tilskuerne. 3. sløjfe: I har naturligvis husket, at tanke op i depotet inden I løber ud på sidste sløjfe af trail ruten. Det starter igen opad, og I løber bagom Julebækhus forbi den Internationale Skole på skrænten i Hellebæk og senere ser I mellem træerne den flotte bebyggelse Sjølundparken, som helt fantastisk er placeret rundt om en skovsø med skoven i ryggen og Øresund i front, og når I har passeret Hornbækbanen ser I den historiske Hammermølle – og selvom der er åben I cafeen, løber I videre over Bøssemagergade mod nye oplevelser på sporerne. I kommer udover Kohaverne, hvor sandsynligheden for at møde nogle af de langhornede er stor, men bare rolig de er vant til gæster. Derefter kommer I forbi Bondedammen, krydser Bøssemagergade igen, passerer turbinehuset og videre ad smukke stier forbi bl.a. Utzons hus og inden længe er I ved den efterhånden kendte, men stadigvæk fantastiske udsigt over målområdet, vand og Sverige. Og ja, så har I løbet en halvmarathon med 260 højdemeter! 4. 5. og 6. sløjfe: Trailløbere der skal løbe marathon, løber de tre sløjfer igen. Du får således lov at nyde den fantastiske varierede rute og den smukke natur endnu engang og du får den unikke mulighed, at løbe en trailmarathon med hele 520 højdemeter, og skulle du have glemt noget i rygsækken, så kommer du forbi depotet for hver 7km.

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13792:

Mette Changs billede
Jeg elsker at løbe - især de lidt længere distancer. Desværre er jeg nu ramt af sclerose - hvilket...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør