Pinseløbet Terndrup

Tid og sted

Løbsdato
19-05-2018
Startby og landsdel
Terndrup, Jylland
Tilmeldingsfrist
12-05-2018
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
10 km
5 km
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Asfalt
Grus
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Fine og rummelige bad- og omklædningsforhold stilles til rådighed af Terndrup idrætscenter, Terndrup Halvej 3-5, 9575 Terndrup.

Andre oplysninger

Gebyrer
Priserne på deltagelse er: 65 kr for 5 km, 110 kr for 10 km, og 160 kr for halvmaraton. Alle forhåndstilmeldte er sikret medalje. Eftertilmelding på dagen +40 kr ekstra. (Ingen medalje)
Startsted og tid
Terndrup busterminal, Nærmeste adresse: Terndrup Center 5, 9575 Terndrup. Samlet start for alle ruter Kl 10.00.
Forplejning
Depot i start/målområdet. For 10 km ved 6 km. For halvmaraton ved 6 km, 12 km, 17 km.
Rutebeskrivelse
Start og mål foregår fra markedspladsen ved Terndrup busterminal, Terndrup Center 5, hvor der også er mulighed for opbevaring af værdier. Ruterne er ændret radikalt i år. Med undtagelse af 10 km, der kun er ændret meget lidt. Alle ruter smyger sig i letbakket naturskønt område omkring Terndrup. 5 km kommer meget mere igennem byen, dog uden at gå på kompromis med naturoplevelsen. Ruterne er smukke og alsidige. Især halvmaraton er en oplevelse værd og med det let bakkede terræn ikke bare en ”walk over”. Alle ruter starter kl 10.00 og følges ad det første stykke, hvor man blandt andet kommer gennem det smukke Terndruplund, der er kendt for sine grundlovsmøder med prominente talere.
Andre bemærkning
Efter løbet er der rig mulighed for hygge for både store og små. Omkring målområdet er der markedsplads og festpladsen ved Terndrup idrætscenter åbner kort efter løbets afslutning med diverse salg af øl, vand og madvarer. Børnene kan boltre sig i det store hoppeborgområde med 8 hoppeborge, highjumper og waterballs. Desuden skal man unde sig at se pinsens helt store publikumsmagnet bilboksning.

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14107:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Samsø Marathon 2019