Pandekageløbet 2019 Karens 100 x 21,1 km

Tid og sted

Løbsdato
14-04-2019
Startby og landsdel
Møgeltønder, Jylland
Tilmelding åbner
05-12-2018
Tilmeldingsfrist
14-03-2019
Eftertilmelding
Nej

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
5 km
10 km
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Skovsti
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Der er enkelte rum som kan bruges til omklædning.

Andre oplysninger

Gebyrer
Rundeløb 75 kr. Halv Marathon 75 kr. Hel Marathon 100 kr.
Startsted og tid
H.C. Davidsensvej 15 Start kl 10.00
Forplejning
Der vil være velforsynet depot bestående af vand, saft og cola samt slit og frugt. Efter løbet serveres der lækre pandekager fra Cafe Victoria, samt der vil være lidt kage.
Rutebeskrivelse
Nyt Pandekageløb 14. April 2019, er = nye ruter. Denne gang bliver der rundeløb på 5 km. Og dem der skal løbe halv og helmarathon får 7,03 km runder ✅ Vi starter alle hjemme hos mig, og følges de første knap 3 km, ned gennem byen, ind igennem Slotsparken og lige efter vi har passeret Slotfeltladen, som vi skal løbe ind igennem, skilles 5 og 7 km, men vi mødes igen. Rundeløbere (5/10/15 km) får en rimelig direkte vej, hjem til vores hus og depot. Mens 7 km, lige skal ud at se lidt af det flade landskab og flotte natur, forbi fiskesø, og campingplads, før de også vender snuden hjem..
Andre bemærkning
Så skal krydset sættes i kalenderen til næste omgang pandekager. Der kan løbes hel og halvmarathon. Rundeløb er på 5 - 10 el 15 km Aldersgrænsen er 15 år ved rundeløb og halvmarathon, 18 år ved hel Marathon. Starttid: kl 10.00 (Kom venligst i go tid, og vær klar til informationer og velkomst kl 9:45) Pris: 75 kr for rundeløb , 75 kr for halv og 100 kr for hel. Der er mulighed for bad og omklædning på stedet. Der er velforsynet depot ved start/mål. For halv og hel efter 7 km , for rundeløbere efter 5 km. Efter løbet serveres der lækre pandekager fra Cafe Victoria. Der løbes efter klub 100 Marathon kriterier. http://klub100marathon.dk/om-klub-100/loebskriterier/ Tilmelding: Tilmelding kan ske fra den 5. Dec. Tilmeldingsfrist er 14 marts pga medalje. Betaling til marathon, 1/2 marathon og rundeløb foregår via Mobilpay: 29294224 til Karen Gad Svendsen HUSK: At oplys distance Eftertilmelding: Er ikke muligt. Max antal deltagere : 250 Pers VIGTIGT !! Er du forhindret gives startgebyr ikke tilbage, og kan ikke overdrages til andre ! Overvej hvilken distance du vil løbe før tilmelding. Løbsregler: Deltagelse sker på eget ansvar, og færdselsreglerne skal overholdes. Der skal passes på naturen, så derfor skal affald i de opstillede affaldsspande mm. Dette er den enkelte løbers ansvar. Pilafmærkningen og markeringsstrimmel vil være opsat. Tidtagning: Deltagerne er selv ansvarlige for tidtagning, og urene må ikke stoppes under løbet. Urene må ikke stoppes under toiletbesøg og forplejning. Autostop skal være slået fra på uret. Der vil være et ur i målområdet. Uret kan aflæses af deltagerne og du skal selv skrive din tid på listen. Diplomer og medaljer: Der er diplom og medalje til alle, der gennemfører. Startliste, Resultater og diplomer vil være at finde på hjemmesiden. Tidsgrænse: Tidgrænsen for løbet er 5.30 timer. Hilsen Karen Gad Svendsen og Lone Petersen
Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13635:

Klauss billede
Jeg er nogenlunde ny til motionsløb. Jeg plejede bare at løbe på bånd i fitten, men besluttede mig...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør