Onsdagssnegleløb NY RUTE

Tid og sted

Løbsdato
02-10-2019
Startby og landsdel
Ikast, Jylland
Tilmelding åbner
08-09-2019
Tilmeldingsfrist
25-09-2019
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Det er toilet og mulighed for omklædning ved startstedet.

Andre oplysninger

Gebyrer
30kr indbetales på mobile Pay 40857900 ( Nina Kuhre) skriv ønsket distance i kommentarfelt. Medalje og diplom efter gennemført distance. Ingen medaljegaranti ved eftertilmeldning. Penge tilbagebetales kun ved aflysning af løbet, hvilket jeg forbeholder mig retten til hvis der kommer for få tilmeldninger til at løbet kan opfylde gældende krav i klub 100
Startsted og tid
Gl. Skolevej 14, Ikast Fælles start på halvmarathon og Marathon kl 17.00. Der er gode parkeringspladser ved startstedet.
Forplejning
Depot ved start/ mål med vand, saft og chips. Man er velkommen til selv at medbringe andet til eget behov. Efter løb er der kaffe, the og kage.
Rutebeskrivelse
Ruten er en ca 5,3 km rundstrækning der gennemløbes 4 gange for halvmarathon og 8 gange for Marathon. Startstedet er fra Gl. skolevej 14 og der løbes hovedsageligt på asfalterede cykelstier og fortovsfliser.
Andre bemærkning
Løbet er et cannonball løb. Man er selv ansvarlig for tidstagning via ur uden autostop. Der vil ligge ur ved start/mål. Løbet sker på eget ansvar og der løbes under hensyntagen til hinanden og efter færdselsloven. Affald smides ikke på ruten. BEMÆRK: Ruten er oplyst af gadelys, men af hensyn til trafiksikkerheden er brug af lys og reflexvest godt. Søg gerne begivenhed og gruppe Onsdagssnegleløb på Facebook for mere information

Billeder

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk