Onsdagssnegleløb

Tid og sted

Løbsdato
01-07-2020
Startby og landsdel
Ikast, Jylland
Tilmelding åbner
14-06-2020
Tilmeldingsfrist
24-06-2020
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Der er IKKE mulighed for toilet på adressen.

Andre oplysninger

Gebyrer
50kr indbetales på mobile Pay 40857900 ( Nina Kuhre) skriv ønsket distance i kommentarfelt. Medalje og diplom efter gennemført distance. Ingen medaljegaranti ved eftertilmeldning. Penge tilbagebetales kun ved aflysning af løbet, hvilket jeg forbeholder mig retten til hvis der kommer for få tilmeldninger til at løbet kan opfylde gældende krav i klub 100
Startsted og tid
Gl. Skolevej 14, Ikast Fælles start på halvmarathon og Marathon kl 17.00. Der er gode parkeringspladser ved startstedet.
Forplejning
Depot ved start/ mål med vand, cola, slik og chips. Der er håndsprit i depotet, som SKAL bruges FØR man blander sin skål med det man ønsker til løbet, samt FØR hver opfyldning af drikkevarer. Man er velkommen til selv at medbringe andet til eget behov.
Rutebeskrivelse
Ruten er en ca 7,1 km rundstrækning der gennemløbes 3 gange for halvmarathon og 6 gange for Marathon. Startstedet er fra Gl. skolevej 14 og der løbes hovedsageligt på asfalt med en passage gennem Skelhøje plantage ad grusvej og skovstier.
Andre bemærkning
Løbet er et cannonball løb. Max antal deltagere 30. OBS på at holde afstand under løb og i depot. Man er selv ansvarlig for tidstagning via ur uden autostop. Der vil ligge ur ved start/mål. Løbet sker på eget ansvar og der løbes under hensyntagen til hinanden og efter færdselsloven. Affald smides ikke på ruten. Søg gerne begivenhed og gruppe Onsdagssnegleløb på Facebook for mere information

Billeder

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14871:

Frida Louise Bondes billede
Jeg elsker at løbe, det er mit frirum. Jeg er ikke den store løber, så konkurrencer og sådan noget...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina