Marathon i Mosen (UDSOLGT)

Tid og sted

Løbsdato
19-09-2020
Startby og landsdel
København, Sjælland
Tilmelding åbner
18-07-2020
Links

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Grus
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
I det fri og ellers er der toiletter i forbindelse med Mosehuset.

Andre oplysninger

Gebyrer
100 kr. for halv- eller helmarathon (inkl. medalje) Skal indbetales til mobilepay 2679BS senest 24 timer før løbet, ellers eftertilmelding fra kl. 8 frem til start på pladsen. HUSK fulde navn og distance i kommentarfeltet på løberen. Man er først tilmeldt når vi har modtaget betaling. Det er ikke muligt at få det fulde beløb refunderet hvis man bliver forhindret pga. mobilepaygebyr osv. Men man er velkommen til at overdrage sit startnummer til en anden løber (orienter os på facebook).
Startsted og tid
Utterslev mose ved Mosehuset på Mosesvinget. Start og mål er på det grønne areal ved parkeringspladsen i starten af Mosesvinget efter Mosehuset. Løbet starter kl. 9 for marathon og halvmarathon.
Forplejning
Der indgår forplejning, vi forsøger at skaffe vandflasker ellers indkøbes der 1/2l flasker til vand. Der vil ligeledes så vidt muligt købes ind til depot så mad/energi er i individuelle indpakninger for at minimere smitterisiko. Der vil også være håndsprit og lignende så vi overholder alle retningslinjer i forhold til Covid19.
Rutebeskrivelse
Ruten er en flad rute med ca. 50% grus og 50% asfalt. Den er meget nem og ligetil, men der bliver også sat lidt flag op så man ikke behøver at løbe en runde sammen først. Men krydser en mindre trafikerede vej to steder, hvor vi selvfølgelig skal overholde færdselsreglerne, men ellers løber man på stierne langs mosen resten af tiden. Runden er lidt over 5 km. Ved marathondistance løber man 8 runder og ved halvmarathon 4 runder. Det er muligt at løbe enkelte runder, men der vil ikke være medalje for dette. Koster 50 kr. for rundeløb mindre end 4 runder.
Andre bemærkning
Parkering muligt på Mosesvinget ved start- og målområdet. Mosehuset er ofte mødestedet for landevejsryttere i weekenderne, så kom i god tid da der kan være kø til toiletterne. Der bliver sat 40 startnumre til salg. Løbsarrangørerne kan dog ændre dette når vi nærmere os løbsdato, og det vil derfor være muligt at komme på venteliste (skriv på facebook-eventsiden) Startsliste og venteliste vil ligge på facebook-eventet. REGLER: Som et cannonball løb er du selv ansvarlig for tidtagningen. Tiden noteres på deltagerlisten i depotet. Uret må ikke stoppes undervejs og autopause-funktionen skal være slået fra. Der er ingen tidsgrænse, med depot bliver pakket sammen ca. seks timer efter start. Vi følger klub100’s regler for cannonball løb. Ved tilmelding accepterer du at løbet foregår på eget ansvar. Du giver ligeledes tilladelse til at vi offentliggør dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten (facebook) samt bruger eventuelle billeder fra løbet.
Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14779:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk