Lyserød lørdag i Hals

Tid og sted

Løbsdato
03-10-2020
Startby og landsdel
Hals, Jylland
Tilmelding åbner
01-08-2020
Tilmeldingsfrist
28-09-2020
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
5.3 km
10.6 km
15.9 km
Specialløb
Børneløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Græs
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Omklædning og bad. Der er mulighed for omklædning i Søsportscentret, hvor der også er mulighed for bad efter løbet.

Andre oplysninger

Gebyrer
Pris og tilmelding: Hel- og halvmarathon: 125 kr. Rundeløb og travetur: 100 kr. Børn mellem 11 og 15 år: 25 kr. Børneløb for børn op til 10 år: Gratis. Gennemføres kun ved mindst 10 tilmeldte. Cykeltur: 100 kr. Der er medaljer til de forhåndstilmeldte i marathonrækkerne og til de forhåndstilmeldte børn. Forhåndstilmelding til toveborg@hotmail.com senest den 28/9-2020. Eftertilmelding på dagen +25 kr. på alle distancer (undtagen for børn).
Startsted og tid
I den gode sags tjeneste”. Kræftens Bekæmpelse, Hals lokalforening arrangerer Travetur/stavgang, 1/1-, 1/2 -marathon og rundeløb samt cykeltur Lørdag den 3. oktober 2020. Startsted: Søsportscentret ved Jollehavnen, Hals. Kl. 09.30: Løbskontoret åbner og startnumre kan afhentes. Kl. 10.00: Start på hel- og halvmarathon Kl. 10.15-12.15: Gåtur med start som det passer dig Kl. 10.30-11.30: Børneløb. Løb så mange runder du kan. Kl. 11.00: Start på cykeltur. Vælg mellem cirka 15, 25 eller 50 km. 50 km. er kun for øvede på racercykel. Kl. 11.00: Start på rundeløb. Oktober er ”Brystkræftmåned” og traditionen tro inviterer lokalafdelingen for Kræftens Bekæmpelse familien Danmark til en dag i bevægelse med løbere i den østlige del af Hals og folk på travetur i byen og den vestlige del af Hals. Travetur/stavgang/barnevognstur. En rute på ca. 5 km i byen og den vestlige del af Hals. Tag alle generationer, klassekammerater, venner, kollegaer og hunden med på en skøn tur i Hals.
Forplejning
Forplejning: Der vil være vand, kakao, cola og efter løb og gåtur: en rugbrødsmad med spegepølse eller leverpostej. Cyklende skal selv medbringe drikkedunk og cykelhjelm.
Rutebeskrivelse
Ruten er på 5,3 km og du kan vælge at deltage i Rundeløb (1-3 omgange). Halv- eller helmarathon. Ruten er på varieret underlag og i fladt terræn i den østlige del af Hals (skov, strand ved hav og fjord, by). Distancen er gps-opmålt. Tidtagning er løberen selv ansvarlig for, og tiden noteres hos løbsledelsen. Deltagelse sker på eget ansvar og der gælder de almindelig færdselsregler. Ruten er så vidt muligt ikke på bilveje. Løbet er opmålt i overensstemmelse med Klub 100 Marathon Danmarks Løbskriterier og løbet opfylder betingelserne herfor.
Andre bemærkning
Overskud går til ”Støt Brysterne”. Overskuddet går ubeskåret til ”Støt Brysterne”. Brystkræft er den sygdom, der rammer flest kvinder i Danmark – 1 ud af 9 kvinder rammes af sygdommen. Det er baggrunden for, at vi sætter ekstra fokus på brystkræft den 3. oktober. Til Lyserød Lørdag har Kræftens Bekæmpelse en bod med det kendte lyserøde armbånd og andre accessories. Du er også meget velkommen til at komme til arrangementet, selv om du ikke er tilmeldt løb eller traveturen. Præmier: Der udtrækkes sponsorerede præmier på startnumrene. Vindernumre kan ses i Søspsortscentret efter kl. 12.00. Diplomer/resultatliste: Resultatliste fra løbet offentliggøres på Facebook siderne "Kræftens bekæmpelses lokalforening i gl. hals kommune" samt her på motionsløb.dk. Vi sidder klar med diplom ved løbets afslutning. Praktisk info: Omklædning og bad: Der er mulighed for omklædning i Søsportscentret, hvor der også er mulighed for bad efter løbet. Bagageopbevaring: Løbsledelsen kan opbevare dine værdigenstande. Parkering: Parkering skal ske udenfor løbsområdet. Yderligere information: Har du spørgsmål vedrørende løbet, er du velkommen til at rette henvendelse til Tove Borg: tlf. 21284103, mail: tove.borg@hotmail.com Har du spørgsmål til gåturen, arrangementet i øvrigt og Kræftens Bekæmpelse, er du velkommen til at rette henvendelse til: Doris Krogsgaard: tlf. 25362489, mail: doris@dkrogsgaard.dk Tove Pedersen: tlf. 98259500, mail: tovep@pedersen.mail.dk Hals Lokalforening for Kræftens Bekæmpelse: Formand Tove Pedersen, Haslundparken 89, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Tlf. 98259500, 30132165, mail: tovep@pedersen.mail.dk www.cancer.dk/aalborglokal/Halslokalafdeling og på facebook DELTAGERLISTE: Helmarathon: Halvmarathon:
Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14743:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk