Løb med respekt

Tid og sted

Løbsdato
16-06-2019
Startby og landsdel
Slagelse, Sjælland
Tilmelding åbner
10-04-2019
Tilmeldingsfrist
02-06-2019
Eftertilmelding
Nej

Ruten

Distancer
Halvmarathon
7 km
12 km
Specialløb
Børneløb
Velgørende løb
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Asfalt
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Omklædning/toiletforhold: Der vil være toiletter og omklædning tilgængelige på Slagelse kaserne. Men ikke mulighed for at bade.

Andre oplysninger

Gebyrer
Til ære for udsendte soldater til Afghanistan Æres løbet er et non-profit motionsløb, der arrangeres af organisationen Æret været Mads Lerche. Alt overskud doneres til velgørende veteran -og pårørende initiativer. Det er et løb som er for alle i familien, om det bliver en gåtur eller en længere løbetur, så er dette for ALLE. Hele ideen med løbet er at få en god dag, mindes og sætte større fokus på vores veteraner. Løbet vil foregå på Gardehusarkasernen ved Slagelse og skovene omkringliggende vil sætte rammerne for dette nyoprettede motionsløb. Du får mulighed for at teste løbeformen på en både flot og kuperet rute i på kaserne samt lystskoven omkring Gardehusarkasernen - det eneste du skal gøre, er blot at snøre løbeskoene i den gode sags tjeneste og tage hele familien med, da vi har plads til alle! Før løbet: 09:00 Kransenedlæggelse m. chefen for gardehusarerne 09:15 Åbningstale ved formanden for organisationen ”Æret været Mads Lerche” – Søstre Malene L. Rasmussen 09:30 Start af børne løb rundt på lukket rute på kaserneområdet 10:00 Alle andre distancer starter skydes i gang!
Startsted og tid
Før løbet: 09:00 Kransenedlæggelse m. chefen for gardehusarerne 09:15 Åbningstale ved formanden for organisationen ”Æret været Mads Lerche” – Søstre Malene L. Rasmussen 09:30 Start af børne løb rundt på lukket rute på kaserneområdet 10:00 Alle andre distancer starter skydes i gang!
Forplejning
Målområde: Der vil være mulighed for en hyggelig og afslappet stemning på Slagelse kaserne som vil danne rammen for start -og målområdet. Når du kommer i mål udleveres der vand, frugt og snack. 13:00 Lodtræknings præmier: Alle med startnummer er med i konkurrencen om lækre præmier fra diverse sponsorer! 16:00 Tak for jeres deltagelse samt bidrag til vores veteraner samt deres pårørende!
Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14741:

Jane Rasmussens billede
Er lige nystartet igen....

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk