Kjeldmann Cannonball #3 - 3 Kirker og 1 Fasan

Tid og sted

Løbsdato
27-11-2021
Startby og landsdel
Horsens, Jylland
Tilmelding åbner
15-10-2021
Tilmeldingsfrist
26-11-2021
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Græs
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Adgang til toilet

Andre oplysninger

Gebyrer
100 kr for maraton og halvmaraton (20 kr. pr deltager går til de Grønne Spejdere i Horsen som vi låner huset af
Startsted og tid
Spejderhus i Boller skov (nærmere info følger)
Forplejning
Det er ca. halvvejs (10-11 km) på ruten et simpelt depot med adgang til vand/cola/chips/slik etc. I start/mål er der et lignende depot, og der vil samtidigt blive serveret en skål risengrød til dem der har lyst, og måske en nisseøl ????
Rutebeskrivelse
Der løbes på hver rundstrækning ca. 5-6 km på grus/skovsti og resten på asfalt (dog med en enkelt helt kort afstikker på græs, ca. 6-700 meter). Så der er ikke brug for trailsko. Ruten gennemløbes en gang for halvmaraton og to gange for maraton.
Andre bemærkning
I anledning af at det næsten er 1. advent afholdes Kjeldmann Cannonball #3 - 3 Kirker og 1 Fasan. Vi har fået lov at låne det fine spejderhus i Boller Overskov. Der går 20.- fra hver tilmelding til spejderne. Ruten vil være sparsomt mærket op, men du vil ved tilmeldelse modtage en gpx-fil. Jeg forventer dog at flere løbere vil følges så det bliver nemmere at finde vej, hvis der er nogen der ikke har et ur hvor ruten kan ligges ind. Det er ikke en pr-rute, og så kan man jo lige så godt følges ad i nogle grupper :-) Medalje til alle gennemførende. Helt speciel medalje til de første 5 tilmeldinger på hver distance, og en næsten lige så speciel medalje til resten ???? Der løbes efter klub100 regler. Max-antal er 20 løbere (indtil videre 10 på hver distance). Tilmelding til peterkjeldmann@hotmail.com som er gældende når startgebyr på 100.- er indbetalt på mobilepay nummer 61814312 Sidste tilmelding er 27/11. Parkering foregår enten ved hundeskoven, eller ved indgang til skov. Begge er på Nordrevej (indkørsel fra Bollervej). Her er der ca. 4-500 meter til mål.

Vælg dette løb fordi

Det bare hyggeligt

Billeder

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15160:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk