Horror Night Løbet

Tid og sted

Løbsdato
16-05-2015
Startby og landsdel
Holbæk, Sjælland
Tilmelding åbner
01-01-2015
Tilmeldingsfrist
01-05-2015
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
5 km
Specialløb
Trailløb
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Græs
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Der stilles et omklædningsrum til råde til både damer og herrer. Vi råder alle til at tage omklædningstøj med, da der er stor risiko for at I bliver beskidte/våde. Vi kan ikke love, at der er mulihed for at gå i bad. Der er toiletter på stedet.

Andre oplysninger

Gebyrer
Løbere: Løber 300 kr. Eftertilmelding 325 På dagen 350 Zombier: Horror Zombie 250 kr. Dark Zombie 175 kr.
Startsted og tid
Dato: 16. maj 2015 Adresse: Atletikbanen bag Stenhus Gymnasium Stenhusvej 20 B, 4300 Holbæk Tidspunkt: kl. 21.00 - 01.00 Check-in løbere: Senest 1 time før din start Check-in zombier: Senest klokken 19.00
Forplejning
Til Horror Night Løbet vil der være mulighed for at købe drikkelse og mad. Der bliver serveret 3 slags sandwich og en varm ret: Skinke med ost. Flæskesteg med rødkål. Roastbeef. Den varme ret er Chilli con carne med ris. Både sandwich og den varme ret vil koste kr 35,- pr styk.
Rutebeskrivelse
Horror Night Løbet er et 5 kilometer trailløb, hvor løberne bliver sat på en prøve igennem skov, mudder og øde veje, der gør det ekstra sjovt og udfordrede. Du skal løbe for livet, for ikke at blive smittet af zombie-epidemien, der har ramt Knudskoven og omegn i Holbæk havneby. Da løbet foregår i nattens mulm og mørke, vil løberne blive overrasket og forskrækket af zombier, der desperat er ude efter frisk kød. Ruten vil være tydeligt markeret med selvlysende markeringsstrimmel samt knæklys og nogle steder vil der være lysopsætning, som skaber stemmingsfulde effekter. Zombierne tiltrækkes af lys, så disse områder er det bestemt ikke en løbers drøm at skulle passere.
Andre bemærkning
Du skal minimum være 15 år for at kunne deltage. Vi anbefaler at du husker kontanter til køb af forplejning.

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15385:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk