Helosan Kalkmineløb - Thingbæk Kalkminer

Tid og sted

Løbsdato
21-09-2019
Startby og landsdel
Skørping, Jylland
Tilmelding åbner
20-06-2019
Tilmeldingsfrist
15-09-2019
Eftertilmelding
Nej

Ruten

Distancer
Halvmarathon
10.5 km
2.43 km
3.85 km
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
WC tilgængelig

Andre oplysninger

Gebyrer
Børn 0-5 år 20,- (kan ikke deltage på 10,5 og 21,1 km ruten). Børn 6-14 år 50,- (kan ikke deltage på 10,5 og 21,1 km). Voksen 2,43 km: 100,-. Voksen 3,85 km: 100,-. Voksen 10,5 km: 150,- 15 år+. Voksen 21,1 km: 180,- 15 år+
Startsted og tid
Denne unikke oplevelse finder sted d.21 september 2019, kl.10:00. Løbet starter kl. 10:30. Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer – Røde Møllevej 4, 9520 Skørping.
Forplejning
Drik direkte fra fem forskellige og forfriskende kildeudspring, tre af dem møder du på ruten! Ved hver kilde finder du kopper til fri afbenyttelse*. Tag et velfortjent hvil og nyd de smukke omgivelser mens du drikker direkte fra den rindende natur. På ruten finder du også små forplejningszoner, så du kan få fyldt depoterne til din videre færd. Forplejning på ruten er med i billetprisen. I start- og målområdet vil der være mulighed for at købe mad og drikke. Vores kok Thomas står klar med hjemmelavet mad til fornuftige priser. BKI sørger for friskbrygget kaffe hele dagen. *Smid ikke kopperne i naturen. Placer dem venligst i tilhørende skraldespand eller medbring dem til resten af turen.
Rutebeskrivelse
2,43 km – gå/vandrerute til de som ønsker en hyggelig oplevelse i de naturskønne omgivelser. Oplagt til børne- og familievandring. 3,85 km – en kort rute til de som ønsker at kombinere løb og vandring, uden den store overanstrengelse. (Ruten ikke egnet til barnevogn/klapvogn) 10,54 km – ruten til den mere øvede løber, som ønsker at udfordre sig selv gennem det kuperede terræn. 21,1 km – til den erfarne løber, som ved hvad det kræver at manøvrere gennem til tider svært- og udfordrende terræn.
Andre bemærkning
LINDY ALDAHL: Mød og få en snak med Lindy og smæk ham et high-five når du krydser målstregen. Lindy Aldahl er kendt fra DR’s succes-serie ”Rigtige mænd” og talrige foredrag landet over. Siden deltagelsen i programserien, har Lindy deltaget i – og stået i spidsen for adskillige arrangementer inden for løb, cykling og svømning. I samarbejde med Lindy, vil Helosan gerne slå et slag for den almindelige dansker som tør at nyde det gode liv i en god balance med motion og en aktiv livsstil. Løbet er uden tidstagning. Løbeur anbefales hvis man ønsker tid. Der er stopur og registrering af tid, så løbet tæller med i Klub 100.

Vælg dette løb fordi

Deltag i Danmarks måske smukkeste motionsløb. Ruten strækker sig omkring historiske Gravlev Sø- og vådområde med flere kildeudspring, beliggende ved Lindeborg Ådal, i og omkring Rold Skov. Du kommer desuden gennem de smukke Thingbæk kalkminer med bl.a. skulpturkunst, flagermus, spændende fortællinger om minernes fortid og den kolde krig. Løbet er til for alle! Børn, unge, vokse, ældre, begyndere, øvede, erfarne og alt derimellem. Sammen med 499 andre løbere, har du muligheden for at deltage i historiens første Helosan Kalkmineløb gennem det fantastisk smukke landskab omkring Rebild bakker, Regan Vest- og Thingbæk Kalkminer. Medbring dit gode humør, praktisk tøj og gode vandre/løbesko- så sørger vi for en oplevelse i topklasse.

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14685:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk