Fanø Marathon 2017

Tid og sted

Løbsdato
09-09-2017
Startby og landsdel
Nordby, 6720 Fanø, Jylland
Tilmelding åbner
15-01-2017
Tilmeldingsfrist
05-09-2017
Eftertilmelding
Nej
Links

Ruten

Distancer
Marathon
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Asfalt
Græs
Grus
Skovsti
Sand
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Fanø Hallen, Stadionvej 11, Nordby, 6720 Fanø

Andre oplysninger

Gebyrer
380 kr.
Startsted og tid
9. september 2017 kl. 10.00
Forplejning
Der vil være god forplejning under og efter løbet.
Rutebeskrivelse
Det er anden gang, at der afholdes marathon på Fanø og ønsker du at være en af de første og sammen med andre opleve Fanø, som udover at være på UNESCO’s verdensarvliste i Nationalparken Vadehavet også har sin helt egen DNA? Løbet byder på panoramaudsigt og en unik natur, og du vil undervejs komme til at føle dig ydmyg over for en smuk og storslået natur, når du oplever at strand, himmel og hav går ud i ét. Vi vil gøre os umage for at give dig en god oplevelse fra start til slut. Maraton distance på én lang rute, så du kommer til at opleve øens forskellige natur og stemninger, der kendetegner Fanø. Du vil komme til at løbe i et varieret terræn med klitter, skov, hede, strand, by og asfalt. Ruten vil være mærket op med minestrimler, hvor der påføres et mobilnummer til akutte situationer. Ruten er ikke afspærret og du løber på offentlig vej, så tag hensyn til trafikken, vis agtpågivenhed over for andre motionister og pas på dig selv. Vidste du for resten af Fanø indgår, som den eneste kommune 100 % i Nationalparken Vadehavet?
Andre bemærkning
Der vil være en unik og flot medalje til alle som gennemfører løbet, og der bliver desiget en ny medalje for hvert år. Se de flotte billeder på www.fanoemarathon.dk eller via løbets facebookside

Vælg dette løb fordi

Først og fremmeste vil vi gerne give jer en god løbsoplevelse på Fanø og vi gør os umage for at give jer nogle gode rammer, herunder en flot og varieret rute samt god forplejning under løbet. Efter løbet, er der i samarbejde med det lokale erhvervsliv frokost til alle løbere og hjælpere og naturligvis med lokale råvarer. Vi ønsker at give jer én samlet oplevelse med ”en bid af ” Fanø. Vi glæder os til at se jer!

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14250:

Claus Meyers billede
47 år Løber 10km og op til Marathon Gennemført 4 Marathon Runners vært (DGI) i Glumsø Den...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Guldbæk løbet

Bliv medlem af løberne.dk