Etape København

Tid og sted

Løbsdato
30-06-2014
Startby og landsdel
København, Sjælland
Tilmelding åbner
01-02-2014
Tilmeldingsfrist
29-06-2014
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Marathon
DAF-opmålt distance
Ja
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Asfalt
Grus
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Der er et omklædningstelt.

Andre oplysninger

Gebyrer
590 kr. for alle 5 etaper. 150 kr. for én etape. Studiepris: 390 kr. for alle 5 etaper, 120 kr. for én etape. Send gyldig indskrivningsbekræftelse til henrik.nygaard@dgi.dk for at modtage rabatkode.
Startsted og tid
Startnummer kan hentes fra kl. 07.00 før hver etape. Startskud for løbet går kl. 09.00 hver dag. Alle etaper undtagen den 1. har start og mål det samme sted. 1. etape - Mandag den 30. juni: Bryggen. Start ved Julius Andersens vej med indkørsel fra Ellebjergvej (ved Valby Hallen). Mål ved grønt område ved det store kryds hvor Ved Stadsgraven, Amagerbrogade, Vermlandsgade og Torvegade mødes. 2. etape - Tirsdag den 1. juli: Amager strand. Start og mål ved krydset Øresundsvej og Amager Strandvej. 3. etape - Onsdag den 2. juli: Kastellet. Start og mål ved Kongeporten med indgang fra Esplanaden. 4. etape - Torsdag den 3. juli: Damhussøen. Start og mål i nærheden af Krogebjerg. Ved ankomst fra Slotsherrensvej er det nemmest at finde. 5. etape - Fredag den 4. juli: Operaen. Start og mål ved Judichhærs Plads (P-pladsen ved siden af Operaen).
Forplejning
Der er væskedepoter med VAND for ca. hver 5. km på de lange ruter - samt i målområdet. Udover væske vil der også være frisk frugt i målområdet.
Rutebeskrivelse
Ruten varierer fra etape til etape. Se mere på facebook.com/etapekoebenhavn hvor der løbende vil komme flere informationer om løbsruterne. Mandag den 30. juni: Bryggen med start i Valby park - Distance 12,045 km. Tirsdag den 1. juli: Amager strand - Distance 8,36 km. Onsdag den 2. juli: Kastellet - Distance 5,27 km. Torsdag den 3. juli: Damhussøen - Distance 7,86 km. Fredag den 4. juli: Operaen - Distance 8,66 km.
Andre bemærkning
Find ETAPE KØBENHAVN på Instagram under #etapekbh . EFTERTILMELDING: Indtil en halv time før start med et ekstragebyr 25 kr. for en etape og 120 kr. for alle etaper. I alt 500 løbspladser. BAGAGE INFO: I start/målområdet er der telte under opsyn. UDLEVERING AF STARTNUMMER OG CHIP: Startområdet fra kl. 09.00 alle dage. Der udsendes ikke løbsnumre inden løbet. Hvis du skal løbe alle 5 etaper afleveres chippen først efter den sidste etape. Hvis du kun deltager i enkelte etaper SKAL chippen tilbageleveres efter etapen. Det er ikke muligt at bruge egen chip til løbet. Det koster 75 kr. hvis du glemmer at aflevere chippen TIDTAGNING: Via Lapio. Din tid vil blive registreret via en chip som fastgøres til dine snørebånd. FAMILIE/VENNER OMRÅDE: I målområdet kan der være aktiviteter af forskellige art for både store og små. RESULTATLISTE: Kan du finde på www.dgi.dk/etapekoebenhavn efter løbet. PRÆMIER: Til den hurtigste på hver etape og de 3 hurtigste mænd og kvinder for den sammenlagte distance fra vores sponsor. Der vil ikke være nogen pengepræmier. START OG MÅLOMRÅDE - OMKLÆDNING: Ikke bad muligheder, men du kan klæde om i et af vores telte. TRANSPORT OG PARKERING: Vi opfordrer til at benytte de offentlige transportmidler – metroen, bus eller S-tog, da det kan være svært at finde p-plads nær startområdet. TOILETTER: Kan findes nær start og målområdet på alle etaper. SAMARITTER: Der vil være samaritter tilstede på alle etaper. BØRNEPASNING/AKTIVITETER: Hvis du/I har børn som enten er for små eller ikke har lyst til at løbe, tilbyder vi fra mandag til fredag i uge 27 at passe og lege med børnene. Det er et tilbud for de 5-12 årige børn. Fra kl. 08.30 (en halv time før løbsstart) til mor og/eller far er i mål står der søde og kompetente instruktører til rådighed i målområdet for at lege og lave alsidige idrætsaktiviteter (atletik, boldspil og diverse lege) med børnene. Skriv en e-mail til os hvis du/I ønsker børnepasning. For yderligere information kontakt Morten Rubæk på morten.rubaek@dgi.dk eller Mette Baastrup mette.baastrup@dgi.dk

Vælg dette løb fordi

Du får en chance for et unikt sightseeing-løb. Hvor du kan se sider af København som du aldrig før har set. Uanset om du er motionist eller ambitiøs løber vil du blive udfordret som løber. Og du har muligheden for at bestemme om du vil løbe én, flere eller alle etaperne. Altså kan du være med til at forme dit eget løb! Med andre ord bestemmer du selv om du vil løbe 6 km eller sammenlagt et maraton.

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk