Drastrup "Skov" Vinter Trail Løb

Tid og sted

Løbsdato
10-02-2019
Startby og landsdel
Drastrup, 9200 Aalborg SV, Jylland
Tilmelding åbner
10-12-2018
Tilmeldingsfrist
10-02-2019
Eftertilmelding
Ja
Links

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
5.5 km
11 km
16.5 km
Specialløb
Cannonball
Trailløb
Rundeløb
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Græs
Grus
Skovsti
Sand
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Der er desværre ikke mulighed for omklædning med bad. Der er ligeledes ikke nogle toiletter på stedet. Skal man, ja så må man ud i busken, så husk at medbringe det nødvendige hvis uheldet skulle være ude.

Andre oplysninger

Gebyrer
####MAX. 100 DELTAGERE#### Først når du har betalt, og dit navn er kommet deltagerlisten er din plads sikker???? Tilmelding foregår via Mobilepay 11347 (Cykelskuret.dk) Husk at skriv navn, distance og start???? Om man vil have medalje eller ej fremkommer af beløbet. Der er er 2 priser: Fristen for medaljer er overskredet. kr. Inkl. Medalje, Diplom og Depot 50 kr. Inkl. Diplom og Depot Depotet indeholder lidt Sødt og Salt samt noget vand og saftevand. Diplomet kan man udskrive efter løbet.
Startsted og tid
Vi starter ved Drastrup Skov´s P-plads NibeVej 211, 9200 Aaborg SV
Forplejning
Depot med alt man behøver, kommer til at fungerer som et selvbetjenings depot.
Rutebeskrivelse
Vil blive offentligt gjort senest 14 dage før løbsdagen. Og der vil komme et par test løbeture/fremvisninger af ruten i det nye år. Mere info kommer som vi nærmer os.
Andre bemærkning
Drastrup "Skov" Vinter Trail Løb Vi afholder en vinter version af Drastrup "Skov" Trail Løb, Denne gang satser vi på at der er sne. Og laver derfor en rute som er velegnet til dette. Et trail løb helt nede på jorden, med et depot som har det mest nødvendige, og en rute med nogle fine højde meter på, det er ingen skam at gå opad???? Distancer: - Marathon - Halvmarathon - Rundeløb har ingen max antal omgange, men derimod max. 6 timer???? Kl. 08:45 Breifing og Fællesfoto Kl. 09:00 Marathon & Early Starters. Kl. 09:45 Breifing og Fællesfoto Kl. 10:00 Halvmarathon og Rundeløbere Kl. 14:00 pakkes setuppet sammen. Og flagene samles ind???? her skulle alle gerne være i mål. Kl. 15:00 kører vi fra stedet og siger tak for denne gang. Løbet er efter cannonball princippet, og du er derfor selv ansvarlig for tidtagningen, der vil ved mål være en deltagerliste hvorpå du kan skrive din tid på. Der er afsat 6 timer til løbet, herefter vil markeringen blive samlet ind igen. Depotet vil være ved start, som passeres efter hver runde. Her vil være sødt og salt. Saft, vand og frugt. Der er desværre ikke mulighed for omklædning med bad. Der er ligeledes ikke nogle toiletter på stedet. Skal man, ja så må man ud i busken, så husk at medbringe det nødvendige hvis uheldet skulle være ude. Ved afbud tilbagebetales startgebyret ikke, du er dog velkommen til at sælge/videregive dit nr, det er dog dit ansvar at give os besked om evt navneændring (senest dagen før løbet) Ved tilmelding, giver du lov til, at dit navn står på en officiel resultatliste. Deltagelse i løbet er på eget anvar. Der er lille bette førstehjælps kasse til småskader i depotet. Er du ikke interesseret i, at billeder af dig kommer på vores hjemmeside og/eller på Facebook, så vil vi meget gerne have en besked fra dig.

Billeder

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14046:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør