Dr Løb Marathon 9 - 2. JuleDagLøb

Tid og sted

Løbsdato
26-12-2013
Startby og landsdel
Aalborg, Jylland
Tilmelding åbner
15-11-2013
Tilmeldingsfrist
25-12-2013
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Jeg har 2 toiletter som må benyttes før, under og efter løbet. Jeg kan ikke tilbyde bad til alle løbere, så husk derfor skiftetøj. Dem der kommer langvejsfra kan dog godt få et bad.

Andre oplysninger

Gebyrer
Distancer og pris Der kan løbes både marathon, 1/2 marathon og rundeløb. Prisen er 100 kr. for halv og hel marathon samt 75 kr. for rundeløb. For dette beløb får man - depot med alverdens lækkerier for hver 4,22 km - en trafikfri rute på cykelstier i Aalborg Øst - diplom til både hel og halvmarathon - unik medalje til både hel og halv marathon - Dr Løb Vinder Trofæ til hurtigste marathonløber samt en æske Toms chokolade - Dr Løb SpecialitetsKage - efterfølgende mad, øl, vand og hygge. Jeg er endnu lidt usikker på hvad maden bliver. Muligvis vinderkombinationen æbleskiver (i julens anledning) og varm karrysuppe med flute Tilmelding Man tilmelder sig ved at sende en email til rerr@aatg.dk med navn og distance og vil så modtage en svarmail med konto nummer hvor startgebyret skal indsættes. Først når pengene er indsat er man officielt tilmeldt. Man kan godt eftertilmelde sig på dagen, men så kan medaljer ikke garanteres. Ved tilmelding accepterer man samtidig at der løbes på eget ansvar. Facebook tilmeldinger tæller ikke som officiel tilmelding. Hvis en deltager bliver forhindret i at deltage er der ikke krav på tilbagebetaling af startgebyr. Max 50 løber. Mere kan min bopæl/stue/toilet/bad mm ikke bære og samtidig bevares intimiteten.
Startsted og tid
Dato er lørdag den 26. december. Tidspunkt er kl. 10.00. Stedet er fra Dr Løbs privat adresse Klimvej 1, 9220 Aalborg Øst.
Forplejning
Depot Marathonløber elsker jo mad og drikke , hvilket efter bedste evne vil blive forsøgt afspejlet i det vanlige Dr Løb depot, som vil bestå af vand, cola, saftevand, kakaomælk, æblejuice, bananstykker, flere slikvarianter, skumfiduser, chips, saltstænger, peanuts, kiks, rosiner, snølfer og evt andre former for chokolade, gifflar kanelkage og ikke mindst Dr Løb Marathon SpecialitetsKage. Man må selvfølgelig gerne placere egen ting i depotet. Man skal som udgangspunkt ikke forvente at depotet vil være bemandet og der er derfor selvbetjening. Mad og drikke Før løbet vil der være kaffe. Efter løbet vil der være indendørs blive serveret mad, øl og vand. Maden vil blive sat frem allerede kl. 11.30, således at løbere på alle distancer kan nyde godt af den. Jeg er endnu lidt usikker på hvad maden bliver. Muligvis vinderkombinationen æbleskiver (i julens anledning) og varm karrysuppe med flute
Rutebeskrivelse
Der bliver tale om rundeløb på en 4,22 km rute. Dermed passer det med 5 runder til halv marathon og 10 runder til marathon samt en prolog undgås. Ruten består af rund cykelsti-rute samt en mindre afstikker via villavej til min bolig. Hovedreglen vil være - hold til venstre. Der er ca. 20-30 højdemeter per runde. Ruten kan ses på http://iform.dk/ruteplanner/aalborg-oest/dr-loeb-marathon-rute-31-marts-2013 og det er den samme ruten som ved sidste løb. Og nå ja, hver runde indeholde en runde omkring mit hus. Ruten vil være opmærket med skilte, minestrimmel og kridtpile på asfalt, så man skal anstrenge sig for at løbe forkert .

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15648:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up