Danmarks Grønneste Løb 2018 / Venø Rundt

Tid og sted

Løbsdato
02-06-2018
Startby og landsdel
Venø / 7600 Struer, Jylland
Tilmelding åbner
15-03-2018
Tilmeldingsfrist
26-05-2018
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
7 km
14 km
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Asfalt
Grus
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Der er ikke mulighed for omklædning i særlige omklædningsrum. Der er toiletforhold ved start & mål.

Andre oplysninger

Gebyrer
Pris 100 kr. uanset distance.
Startsted og tid
Området omrking Venø Kro - Der er forskudte starttidspunkter, alt efter distance. Marathon starter kl. 11.00 som den første start. Tidsmåling i samarbejde med DGI og Race Result (chip).
Forplejning
Der vil være frugt og div. drikke i start & målområde, samt forplejning/frugt på selve ruten. Under og efter løbet vil Venø Kro stå for yderlige mad & drikkevarer, som kan købes af både løbere, heppere, familie osv.
Rutebeskrivelse
Naturskøn rute på en smuk og unik vestjysk ø, hvor der løbes på en rundstrækning á 7 km. Det meste af ruten er på asfalt, men der er også afstikkere på grusvej. Ruten byder på flere smukke udsigter over fjorden, og der er gode muligheder for at støde på en fasan eller et rådyr. Med andre ord får du både en løbeoplevelse og en naturoplevelse i samme løb. Nyd det!
Andre bemærkning
Gratis færgeoverfart. Shuttle bus fra Venø færge til/fra start & målområde. Billeder & Resultatliste bliver lagt op på GODEBEN.com, samt sociale medier. Mulighed for at købe mad på Venø Kro, der opstiller særlig løbsmenu. Musik og god stemning i målområdet, der er det naturlige samlingspunkt for både løbere og tilskuere.

Vælg dette løb fordi

Oplev Venø på en 7 km rundstrækning, som du ikke glemmer foreløbig! Ruten er kuperet og går gennem skov og uberørt natur, på asfalt og grusvej. Få en løbeoplevelse med udsigt til Limfjorden og ægte ø-stemning! Tidsmåling med chip i samarbejde med DGI og Race Result. Vi ses til Danmarks Grønneste Løb på Venø!

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13743:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør