Copenhagen Art Run

Tid og sted

Løbsdato
11-09-2013
Startby og landsdel
Ishøj Strandpark ved ARKEN, Sjælland
Tilmelding åbner
22-04-2013
Tilmeldingsfrist
09-09-2013
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
5 km
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Græs
Grus
Skovsti
Sand
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Der er ingen særlige omklædningsforhold, dog kan garderobe og toilethuse benyttes.

Andre oplysninger

Gebyrer
Det koster 155 kr. per deltager. Prisen inkluderer en specielt sammensat mulepose med blandt andet vand, frugt, unikke fribilletter og overraskelser. Når du tilmelder dig, kan du tilkøbe en madkasse inkl. drikkevarer, samt holdtelte, t-shirts m.m. Løbsarmbånd, muleposer, madkasser m.m. udleveres ved check-in i start- og målområdet. 
Husk kontanter!
Startsted og tid
Vi åbner for tjek-in kl. ca. 16.00. Første heat er kl. 17.00. Se program og info på www.copenhagenartrun.dk
Forplejning
Når du tilmelder dig, kan du tilkøbe en madkasse inkl. drikkevarer, samt holdtelte, t-shirts m.m. Du kan også købe mad og drikke i området. Du er også velkommen til at bringe eget mad. Løbsarmbånd, muleposer, madkasser m.m. udleveres ved check-in i start- og målområdet. 
Husk kontanter!
Rutebeskrivelse
Copenhagen Art Run er placeret ved de naturskønne omgivelser i Ishøj Strandpark og Museet For Moderne Kunst ARKEN. Mens du løber og i start- og målområdet får du række forskellige oplevelser skabt af danske og internationale kunstnere, designere, skoler og arkitekter.
Andre bemærkning
Følg med på Facebook.com/coepnahegnartrun og på www.copenhagenartrun.dk for info om tilmelding. Én dag om året omdannes det naturskønne område ved Ishøj Strandpark og ARKEN til et 5 km kultur- og oplevelsesløb. Copenhagen Art Run tilbyder den samme hyggelige stemning med socialt samvær og motion i centrum som mere traditionelle løb og stafetter gør det. Her er løbsoplevelsen dog udvidet og gjort mere sanselig via kunst, design, installationer, lyd og arkitektur - alt sammen i strandparkens naturskønne omgivelser. Løbet er åbent for alle og du kan vælge at løbe eller gå – både som enkelt person eller fx som et hold kollegaer.

Vælg dette løb fordi

DELTAG I COPENHAGEN ART RUN - et 5 km oplevelsesløb for virksomheder, motionsløbere og familier, hvor alle inviteres til en dag fuld af samvær og unikke oplevelser. COPENHAGEN ART RUN er Danmarks eneste løb, hvor du under selve løbet samt i start- og målområdet møder en række unikke og spændende oplevelser skabt af både danske og internationale kunstnere, designere, skoler og arkitekter. Løbet afvikles den 11. september, det koster 155,- kr. at deltage og med i prisen er der spændende muleposer med mad, drikkevarer, fribilletter og overraskelser til alle deltagere. Se video fra sidste års løb, og TILMELD dig NU på www.copenhagenartrun.dk – de første 500 tilmeldte deltager automatisk i lodtrækningen om lækre præmier!

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15607:

Lone S.Jensens billede
Tidligere Marathonløber + ekstremløb, men alderen gør nu at Halvmarathon er tilstrækkelig . Jeg...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up