BMI Cannonball - Thomas løber nr. 50

Tid og sted

Løbsdato
27-09-2020
Startby og landsdel
Beder-Malling, Jylland
Tilmelding åbner
01-01-2020
Tilmeldingsfrist
24-09-2020
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
7 km
14 km
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Grus
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Egelund-hallen har mulighed for bad og omklædning. Tasker kan opbevares i omklædningsrum/hal på eget ansvar.

Andre oplysninger

Gebyrer
7 km: 85 kr. (+håndteringsgebyr) 14 km: 110 kr. (+håndteringsgebyr) 21 km: 135 kr. +håndteringsgebyr) Der er rabat på 25 kr. til medlemmer af Dansk Halvmarathon Klub ved tilmelding til halvmaraton. Tilmelding tjekkes op mod DHK's medlemsoversigt - snyd medfører annullering af tilmelding uden refusion. Eftertilmelding + 50 kr. - kun hvis løbet ikke er udsolgt. Maks deltagerantal 200.
Startsted og tid
Foran Egelundhallen mellem Beder og Malling, Bredgade 5, 8340 Malling. Starten på alle distancer går kl. 9.
Forplejning
Der vil være depoter med vand, cola, slik, chips og hvad vi ellers måtte finde på. Depotet står ved start og ligger således efter 7 og 14 km. SuperBrugsen Malling og SuperBrugsen Beder vil kappes om at sørge for god forplejning på depotet. Efter løbet er der forplejning ved Café Klubånd - brød, pålæg, te, kaffe, kage og andet godt.
Rutebeskrivelse
Flad rute, fordelt på asfalt og grusstier i området omkring Beder og Malling. Meget natur at se på undervejs.
Andre bemærkning
BMI Løb & Motion præsenterer med stolthed første udgave af BMI Cannonball. Løbet markerer samtidig, at Thomas Wollesen Rambusch, aktivt medlem af Motionsudvalget i klubben, denne dag fejrer sit halvmaraton nr. 50. Løbet afvikles efter Dansk Halvmaraton Klub og Klub 100 Halvmaratons regler, dvs. autostop skal være slået fra på løbeuret, og tiden må ikke stoppes undervejs. Tiden registreres i mål og annonceres hurtigst muligt på SportsTiming. Her kan diplom også downloades efterfølgende. De almindelige færdselsregler skal overholdes - dvs. hold til venstre på offentlig vej, og løb ikke flere ved siden af hinanden på vejen. Vejen skal krydses én gang på ruten (bemandet med officials), så hold godt øje, og pas på trafikken. ALLE er ansvarlige for at hjælpe med renholdelse af ruten - brug de opstillede sække/spande. Der er medalje til alle deltagere i mål. Der løbes med løbsnummer. Løbet afvikles i samarbejde med Lions Club Beder-Malling, der har en Lykkevogn stillet op på dagen. Gevinst hver gang - rigtig mange fine præmier, så besøg gerne vognen. De tager imod MobilePay. Sponsorer på løbet er SuperBrugsen i Malling samt SuperBrugsen i Beder, der står for forplejningen undervejs, og Pokalforum, der har ydet uvurderlig hjælp ifm. medaljer. XL Byg står for vand efter løbet. Desuden siger vi tak til Ariana Blomster og Malling Pizze & Grill for sponsorat. De er alle med til at gøre dette løb muligt!
Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14682:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk