Bælumløbet 2019

Tid og sted

Løbsdato
03-07-2019
Startby og landsdel
skolevej 1A, 9574 Bælum, Jylland
Tilmelding åbner
02-04-2019
Tilmeldingsfrist
19-06-2019
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
5.3 km
10.6 km
15.9 km
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Græs
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Der er mulighed for toilet, omklædning og bad ved Bælum Hallen.

Andre oplysninger

Gebyrer
Løbet koster 75 kr uanset distance, prisen inkluderer en medalje samt et diplom. Plads til 100 glade løbere. Tilmelding til lisedahlpedersen@hotmail.com, eller på sms 22410020 med detaljer om rundeløb eller halvmarathon, samt overfør startgebyr på mobilepay 22410020 (Lise Dahl Vestergaard
Startsted og tid
Skolevej 1A, 9574 Bælum (Bælum Hallen) kl. 17.15 Velkomst og briefing kl. 17.30 Løbsstart alle distancer
Forplejning
Forplejning: Der vil være et velassorteret depot ved start/mål, som passeres hver omgang. Efter løbet vil der være mulighed for at købe mad og drikke ved Bælumugens grillvogn samt i teltet. Tag familien med og lad dem heppe dig i mål, der er gratis hoppeborg på sportspladsen.
Rutebeskrivelse
Rutebeskrivelse: Ruten er en ca. 5,3 km rundstrækning, løbes 4 gange for en halv marathon. Der er mulighed for at løbe 1, 2, 3 eller 4 runder - du bestemmer selv. Flot flad rute med en god bule, der består af asfalt, grus og skovstier. Ruten er ikke egnet til babyjoggere eller klapvogne, men er til gengæld egnet til alle løbende aldre. Ved afbud tilbagebetales startgebyret ikke, du er dog velkommen til at sælge/videregive dit nummer. Vi skal have besked om navneændring senest dagen før.
Andre bemærkning
Løbet afholdes efter Cannonball principper ift tidstagning. Der vil i start/målområdet være et ur. Bruger du eget løbeur, må der ikke bruges autostop. Løbet afholdes efter gældende klub 100 halvmarathon regler. I målområdet er du selv ansvarlig for at notere din tid på startlisten. Der løbes på eget ansvar og færdselsreglerne overholdes. Hvis du vil være sikker på at få en medalje, skal du senest tilmelde dig onsdag den 19/6. Der vil være mulighed for eftertilmelding, men der er ingen garanti for medalje.

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14073:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Løberne.dk - bliv klogere på dit løb