Alpeløbet

Tid og sted

Løbsdato
16-09-2018
Startby og landsdel
Faaborg, Fyn
Tilmelding åbner
01-05-2018
Tilmeldingsfrist
11-09-2018
Eftertilmelding
Ja
Links

Ruten

Distancer
Halvmarathon
3 km
5.8 km
10.3 km
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Græs
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Dame + herre omklædning/bad.

Andre oplysninger

Gebyrer
Startsted og tid
Klubhuset, Odensevej 150, Naturlegepladsen Svanninge Bakker, Faaborg - deltagere på 1/2 maraton ruten: kl. 11:00 - deltagere på 10,3 km ruten: kl. 11.15 - deltagere på 5,8 km ruten: kl. 11.20 - deltagere på 3 km ruten: kl. 11.25
Forplejning
Vand, frugt.
Rutebeskrivelse
Alpeløbet er et af Danmarks smukkeste motionsløb i Svanninge Bjerge. Løbet afholdes i de fynske alper med dets bløde bakker og afvekslende natur. Her er åbne vider og mange forskellige typer skov. Foruden den herlige oplevelse i naturen, er løbet også blevet til en folkefest, hvor der efter løbet er mulighed for afslapning i de skønne omgivelser.
Andre bemærkning
Familiedag. Inviter hele familien med i bakkerne denne dag. Ud over 21,1 km og 10,3 km er der er også ruter på 3 og 5,8 km, som er velegnede for familier med mindre børn. Efter løbet er der mange aktiviteter for børnene ved den kæmpestore naturlegeplads ved målfeltet. Grillhygge. Efter løbet er det muligt at købe pølser og brød samt diverse drikkevarer. Firma / skole skovtur i bakkerne. Eller hvad med at benytte dagen til at sætte fokus på sundhed og trivsel i din virksomhed/skole? Her er mulighed for at lave et socialt arrangement for alle medarbejdere/elever, med hygge bagefter. Virksomheder/skoler kan reservere plads til telte og medbringe grill.
Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14115:

SteenThordal Thordals billede
Trail, Marathon, Halvmarathon, Søndagstræner CPH Marathon,

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Samsø Marathon 2019