Alpeløbet

Tid og sted

Løbsdato
17-09-2017
Startby og landsdel
Faaborg, Fyn
Tilmelding åbner
01-07-2016
Tilmeldingsfrist
12-09-2017
Eftertilmelding
Ja
Links

Ruten

Distancer
Halvmarathon
3 km
5.8 km
10.3 km
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Græs
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Dame + herre omklædning/bad.

Andre oplysninger

Gebyrer
Startsted og tid
Klubhuset, Odensevej 150, Naturlegepladsen Svanninge Bakker, Faaborg - deltagere på 1/2 maraton ruten: kl. 11:00 - deltagere på 10,3 km ruten: kl. 11.15 - deltagere på 5,8 km ruten: kl. 11.20 - deltagere på 3 km ruten: kl. 11.25
Forplejning
Vand, frugt.
Rutebeskrivelse
Alpeløbet er et af Danmarks smukkeste motionsløb i Svanninge Bjerge. Løbet afholdes i de fynske alper med dets bløde bakker og afvekslende natur. Her er åbne vider og mange forskellige typer skov. Foruden den herlige oplevelse i naturen, er løbet også blevet til en folkefest, hvor der efter løbet er mulighed for afslapning i de skønne omgivelser.
Andre bemærkning
Familiedag. Inviter hele familien med i bakkerne denne dag. Ud over 21,1 km og 10,3 km er der er også ruter på 3 og 5,8 km, som er velegnede for familier med mindre børn. Efter løbet er der mange aktiviteter for børnene ved den kæmpestore naturlegeplads ved målfeltet. Grillhygge. Efter løbet er det muligt at købe pølser og brød samt diverse drikkevarer. Firma / skole skovtur i bakkerne. Eller hvad med at benytte dagen til at sætte fokus på sundhed og trivsel i din virksomhed/skole? Her er mulighed for at lave et socialt arrangement for alle medarbejdere/elever, med hygge bagefter. Virksomheder/skoler kan reservere plads til telte og medbringe grill.
Javascript is required to view this map.

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13045:

Jeanette Friis Pedersens billede
En frisk pige på 34 år, der elsker at løbe. Har indtil nu løbet flere 1/2 Marathon. Så mangler lige...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen