AFLYST pga Corona - Grevinde Dannerløbet 2020

Tid og sted

Løbsdato
29-03-2020
Startby og landsdel
Jægerspris, Sjælland
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
10 km
5 km
2 km
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Omklædning med bad
Nej

Andre oplysninger

Gebyrer
½ maraton: 215 kr 10 km: 135 kr 5,6 km: 115 kr 2 km børneløb: 40 kr
Startsted og tid
Løbet skydes i gang kl. 11:00 i Slotshegnet 500 m fra Rejsestalden og med mål ved Rejsestalden. Adressen er: Rejsestalden, Hovedgaden 29A, 3630 Jægerspris.
Forplejning
Der er væskedepoter med vand og saft for hver 5 km samt god og rigelig forplejning i målområdet (varm suppe, flutes, saft, vand og frugt)
Rutebeskrivelse
Grevinde Dannerløbet’s tre ruter på 5,6 km, 10 km og halvmaraton ligger alle i de smukke skove omkring Jægerspris Slot. Ruten er flad og med gode skovveje samt væskedepoter for hver 5 km.
Andre bemærkning
Løbet er velbesøgt dels af børnefamilier som har fundet ud af at arrangementet er for alle aldre. Dels kommer der flere af de nærliggende store løbeklubber, som er yderst tilfredse med kvaliteten af løbsafviklingen. Klubberne benytter Dannerløbet til afvikling af deres klubmesterskaber. Løbet trækker deltagere fra det meste af Nordsjælland og mange af løberne er gengangere fra de foregående år. Mange af deltagerne er motionister, men der deltager også løbere, der benytter lejligheden til at teste formen inden forårets store løb. Der foretages elektronisk tidtagning af firmaet Runraces mellem klokken 11:00 og 14:30. App’en Topptid Results kan hentes både til iPhone og Android telefoner. Efter løbet vil der være mulighed for selv at udskrive diplom via Runraces’ hjemmeside. Ved tilmelding inden d. 1.3.20 er der desuden mulighed for at tilkøbe en medalje af egetræ. Medaljen koster 35 kr. og er fremstillet med tanke på mindst mulig miljøbelastning.

Billeder

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15599:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up