**AFLYST** Caspers Fødselsdags Løb

Tid og sted

Løbsdato
14-06-2019
Startby og landsdel
St. Restrup, Jylland
Tilmelding åbner
04-06-2019
Tilmeldingsfrist
14-06-2019
Eftertilmelding
Ja
Links

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Græs
Grus
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Man kan komme på toilet, ved start/mål aka. depotet. her kan man ligeledes benytte toiletet til omklædning, ingen mulighed for at komme i bad.

Andre oplysninger

Gebyrer
Løbet er blevet aflyst pr. 12/6-2019, grundet for få tilmeldte. Skulle du have meldt dig til, så kan du tage kontakt og få startgebyret tilbage. Max 50 deltagere. 50 kr. inkl. selvbetjenings depot, diplom og medalje til de hurtige. Betalingen foregår via Mobilepay på 11347 (cykelskuret.dk)
Startsted og tid
Startsted og tid: St. Restrup Friskole Restrup Kærvej 16 9240 Nibe. Ligger lige ved siden af St. Restrup Herregård. kl. 16:45 Kort Briefing og fællesbillede af Halv Marathon og Runde løberne kl. 17:00 Afsendelse af Halv Marathon og Runde løberne. kl. 20:00-ish er der cut-off (vi pakker sammen, og skulle der være folk ude på ruten, så arrangere vi noget)
Forplejning
Forplejning Der vil være et selvbetjenings depot ved Start/Mål som passeres ved start og pr. omgang. Depotet vil indeholde, de sædvanlige ting lidt salt og lidt sødt samt noget drikkeligt. Men menuen bliver bestemt af fødselaren. Hvis der er nogen som har lyst til at bage kage, så er man velkommen til dette, i givent fald giver jeg kaffe efter løbet.
Rutebeskrivelse
Rutebeskrivelse Beskrivelsen kommer snarest, men det bliver enten 5 eller 7 km pr. runde. (selvfølgelig således at det gå op med halv marathon)
Andre bemærkning
Ved afbud tilbagebetales startgebyret ikke, du er dog velkommen til at sælge/videregive dit nr, det er dog dit ansvar at give os besked om evt navneændring (senest dagen før løbet) Ved tilmelding, giver du lov til, at dit navn står på en officiel resultatliste. Deltagelse i løbet er på eget anvar. Der er lille bette førstehjælps kasse til småskader i depotet. Er du ikke interesseret i, at billeder af dig kommer på vores hjemmeside og/eller på Facebook, så vil vi meget gerne have en besked fra dig.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14246:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Guldbæk løbet

Bliv medlem af løberne.dk