56°Nord 1/2 marathon

Tid og sted

Løbsdato
29-05-2019
Startby og landsdel
Hvide Sande, Jylland
Tilmelding åbner
08-05-2019
Tilmeldingsfrist
28-05-2019
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Sand
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Der er mulighed for omklædning, toiletbesøg og et forfriskende bad i Vesterhavet.

Andre oplysninger

Gebyrer
75,- inkl. diplom og en flot medalje. Medlemmer af Dansk Halvmarathonklub, som tilmelder sig med klubnavn DHK/Dansk Halvmarathonklub får 25,- rabat. Eftertilmelding på løbsdagen er mulig frem til kl. 17.30 Pris 100,-
Startsted og tid
Onsdag d. 29.05.2019 kl. 18.00. Fællesfoto og kort løbsbriefing kl. 17.50. Løbet foregår fra Geflevej 126, 6960 Hvide Sande.
Forplejning
Før, under og efter løbet er der mulighed for at få stillet sult og tørst i depotet, som indeholder drikkevarer, frugt, grønt, nødder, slik og andre lækkerier. Efter løbet bydes der desuden på en sildemad, øl, vand, kaffe og kage.
Rutebeskrivelse
Ruten vil være en afmærket rundstrækning på 7,05 km, som gennemløbes 3 gange. Turen går fra Geflevej 126, ned langs Ringkøbing Fjord og retur til Geflevej. På den måde får vi rig lejlighed til at hilse på hinanden mange gange undervejs.
Andre bemærkning
I depotet finder du startlisten, hvorpå du ankomstregistrerer dig og noterer din sluttid. Mulighed for indendørs bagageopbevaring på eget ansvar. Parkering foregår langs hegnet på Geflevej, således at du ikke holder i vejen for den øvrige trafik - IKKE I LOMMEN. Der løbes efter reglerne i Dansk Halvmarathonklub. Vi sørger selv for tidtagning. Urene må ikke pauses undervejs. Alle får en god tur og kommer godt i mål. Vi tager hensyn til trafik, natur og hinanden. Tidsgrænsen for dette løb er 3 timer.

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14258:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Guldbæk løbet

Bliv medlem af løberne.dk