3600 marathon #5 - Store bededag

Tid og sted

Løbsdato
22-04-2016
Startby og landsdel
Frederikssund, Sjælland
Tilmelding åbner
07-12-2015
Tilmeldingsfrist
22-04-2016
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
10 km
31 km
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Nej

Andre oplysninger

Gebyrer
kr. 50,- uanset distancen og det er inkl. medalje for gennemførelse af 21 & 42 km
Startsted og tid
Løbet foregår i Frederikssund med startsted på P-pladsen ved daginstituionen Ørnestenen, Østersvej 1a, 3600 Frederikssund. (lige overfor Rema 1000 - Frederikssund)
Forplejning
Depot for hver 5 km Løbet er selvforsynende, dog vil der være et bord med vand i start/mål området. Her kan du stille din egen forplejning. På 5 km-mærket er der et vanddepot, hvor du kan fylde dine dunke op eller alternativ have en kop med. Her kan du ligeledes sætte din forplejning enten inden løbet eller medbragt på første runde. Ydermere løber vi forbi p-pladsen ved mål/startområdet for hver runde (10.55km) så man kan evt. have sine ting aflåst i sin bil.
Rutebeskrivelse
Ruten er en opmålt rundstrækning på 10,55km som er let kuperet og vi starter med at løbe igennem den smukke landlige del af Frederikssund med udsigt over markerne, videre til St. Rørbæk, en smut igennem den lille hyggelige by Lille Rørbæk og så igennem skov- og markstierne tilbage til Frederikssund. 4 gange rundt for marathon distancen på 42,195 km eller 2 gange rundt for halvmarathon 21,1 km + 1 promille. Ruten er ikke DAF-opmålt Ruten er opdelt med ca. 70% asfalt og 30% grus-, skov-, samt markstier. Vi overholder de Gældende regler for officielle marathonløb samt cannonballs for at vores privat maraton tæller med i statistikken i Klub 100 Marathon. - Der skal være tilmeldt minimum 5 deltagere til start med intention om at gennemføre maratonløbet, og minimum 3 skal gennemføre løbet, - Du er selv ansvarlig for at måle din sluttid, - Uret må under ingen omstændigheder stoppes undervejs, - Urets autopause-funktion skal være deaktiveret.

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14744:

Jan Jørgensens billede
Har løbet i mange år. Har gennemført 3 Marathon i København, seneste i 2003. Nu vil jeg gøre det...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk