1000 METER marathon og 500 METER halvmarathon

Tid og sted

Løbsdato
18-08-2018
Startby og landsdel
Horsens, Jylland
Tilmelding åbner
18-04-2018
Tilmeldingsfrist
15-08-2018
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Grus
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Der er ikke mulighed for omklædning. Der er ikke toiletter

Andre oplysninger

Gebyrer
Tilmelding på mail til kim.hedegaard@stofanet.dk Tilmelding er først gældende , når du har sendt mail med navn og distance samt indbetalt 150,kr på mobilpay 40102699 Der er 20 pladser på 1000 METER og 20 pladser på 500 METER som fordeles efter først til mølle.
Startsted og tid
Lørdag den 18-08-2018 Marathon starter klokken 9:00 Halvmarathon starter klokken 11:00 Lige over for indkørslen til Bjerrelide 1 8783 Hornsyld
Forplejning
Depot med Vand, cola, slik, kage, øl og hvad vi finder på. Efter løbet er der en sandwich, eller andet man kan hygge sig lidt med, imedens man venter og hepper på de sidste løbere.
Rutebeskrivelse
Løbet er et cannonball løb på en asfalt og grusvej med rundt regnet 125 højdemeter pr omgang. Hver omgang er ca 5,2km. dvs der løbes 4 omgange på 1/2 og 8 på 1/1 marathon. Ruten vendes hver gang man passerer start, så man hele tiden møder dem , som er lige bag, eller foran. Da ruten er en tand til den korte side, skal man en enkelt gang afvige fra ruten. For at hente sin medalje snor. På den måde får man løbet den rigtige distance. Kommer du i mål uden snor, så har du ca 3 km at løbe for at hente den. Altså du er ikke finisher, hvis du ikke har snoren med i mål. Ruten vil være opmærket. med minestrimmel og enkelte pile.
Andre bemærkning
Dette er et løb med hyggen i højsædet. hvilket også både depot og hjælpere gerne skulle afspejle. Der vil være 2 præmier, som tildeles 2 løbere der på en eller anden måde, har gjort sig fortjent til det på dagen. Hvem der modtager præmier, afgøres suverent, af deltagende løbere, i samarbejde med løbets hjælpere. Deltager listen vil løbende blive opdateret på begivenheden. Vi forbeholder os retten til aflyse/ udsætte løbet, hvis vi vurderer at vejrforholdene eller andet gør, at løbet ikke er forsvarlig at gennemføre. Betalt gebyr vil IKKE blive tilbagebetalt, men vi vil gøre vores yderste, for at arrengere et erstatningsløb. Såfremt man udebliver eller melder afbud bliver gebyret brugt til snøfler. Man må gerne sælge nummeret videre, husk blot at meddele det til løbsledelsen. Eftertilmelding: Tilmelding på dagen er muligt, med mindre løbet er udsolgt. Løbsregler: Deltagelse sker på eget ansvar, og færdselsreglerne skal overholdes. Der skal passes på naturen, så derfor skal ALT affald i de opstillede affaldsspande mm. Dette er den enkelte løbers ansvar. OBS!!! Dette er et løb på offentlige veje, så du opfordres til at tænke dig om, og holde godt øje med trafikken. Startliste Startliste 1000 Meter Peter Klarlund Claus Fleron Jakob kleist Bjarne Andersen Lars Mose Mikkel Porup Petersen Thomas Staun Kim Hedegaard 500 Meter Heidi Bjørn Lars Carøe Johny Møller Jørgen Johan Hilbrandt Morten William Petersen Søren Møberg Hansen Jesper Schjællerup Agata Golab Rikke Madsen Gert Kristensen Lise Kristensen Jesper Leander Lund

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13412:

Florenes billede
My name is Florene and I аm stᥙdying Ԍreek and Roman Cuⅼture and Gender and Women's Ⴝtudies at...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen