Øhavssti GPX Etape Marathon #3 2019

Tid og sted

Løbsdato
08-09-2019
Startby og landsdel
Svanninge, Fyn
Tilmelding åbner
25-01-2019
Tilmeldingsfrist
01-09-2019
Eftertilmelding
Nej

Ruten

Distancer
Marathon
Specialløb
Cannonball
Trailløb
Der løbes efter GPX-fil.
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Græs
Grus
Skovsti
Sand
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Evt. omklædning foregår i fri natur.

Andre oplysninger

Gebyrer
25 kr. Tilmelding på MobilePay til: 22 28 55 55, Oplys navn. Der vil være en medalje til hver løber, der gennemfører. For yderligere information besøg vores hjemmeside www.tuxenrunning.dk
Startsted og tid
Starttid: 10:00 Startsted: Se infoblad på www.tuxenrunning.dk.
Forplejning
Forplejning står den enkelte deltager selv for. Der vil dog være opstillet et depot ca. halvvejs og ved målgang med vand, chips og cola.
Rutebeskrivelse
se www.tuxenrunning.dk
Andre bemærkning
Krav for deltagelse: * Du skal kunne finde ud af at løbe efter en GPX-fil på dit ur eller du skal have lavet en aftale med en løbemakker, der kan. GPX-fil over Etapen vil jeg give jer i god tid. * Du skal kunne opbevare 2 Øhavssti-foldere over ruten, som bliver udleveret før start. Disse SKAL medbringes, da der teoretisk set godt kan ske det, at en lodsejer på dagen har lukket en del af Øhavsstien af (f.eks. i tilfælde af træfældning, jagt eller lignende). I sådan et tilfælde kan folderen bruges til at spørge lokale til råds om hvordan man kommer tilbage på stien (da den lokale ikke nødvendigvis ved hvor stien løber, men ved brug af kortet, alligevel kan hjælpe dig tilbage på ruten). * Du er indforstået med at du selv står for din forplejning (depotet på halvvejen og ved målgang er blot "et supplement"). Der vil være krydsning af befærdet offentlig vej. Der skal løbes i respekt for andre færdende samt med overholdelse og agtpågivenhed ift. Færdselsloven. Deltagelse sker i øvrigt på eget ansvar. Løbet følger Klub100 Marathon’s løbskriterier, dvs: * Den enkelte løber er derfor SELV ansvarlig for at tage tid og efterfølgende notere sin sluttid på resultatlisten, der er placeret i depotet ved målområdet. * Uret må ikke stoppes undervejs og autostop skal være slået fra på uret.

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14186:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Samsø Marathon 2019