Viborg 24 timer løb

brjs billede

Viborg 24 timer løb skulle være min sidste lange test inden Sparthalon.
Der var her jeg ville teste min træning...prøve at komme ind i en god løbe-rytme og få lidt bedre styr på væskebalancen samt indtagelse af den rigtige mængde energi.

Jeg havde meldt mig til 12 timer... som jeg syntes var en passende længde, 5 uger før Sparthalon.
Kravet til mig selv ;;-) 120 km problemfrit, og uden skader/skavanker.. eller dårlige undskyldninger bagefter. Fiasko her... så ville 246 km om blot 5 uger virke håbløst.

Viborg 24 timer er en kæmpe firmastafet. Ca 3400 løbere fordelte sig på holdene fra 2-24 … mænd, kvinder, mix. og børn.
Ca 60 singleløber var fordelt på henholdsvis 24 timer og 12 timer.

Den 5,73 km lange bane, var sø-stien langs Søndersø...fordelt på ca 2/3 astfalt og 1/3 grus .. et par små bakker på 15-20 meter var der også plads til.. Det hele var oplyst om aftenen...LUXUS ::Smile.
Første 3 km var ren rå natur... de sidste 2 km på Viborg-siden var skifteplads for stafet-holdene teltplads, forplejning, mm. samt målområde. Det var også her at vi singleløberne havde vores egen lille Camp.

Starten gik lørdag kl 1200... alle stafetterne stormede af sted … jeg blev grebet af stemningen.... glemte alt om at løbe mit eget løb og fulgte bare med.
1 omgang blev tilbagelagt med 14,72 km/t ...først på 3. omgang kom jeg ind i en god rytme med de planlagte 10 km i timen.

Mit hurtige udlæg havde haft den ”bivirkning” ::Smile, at jeg lå på 1. pladsen. Nåe ja selv om det ikke havde været mit primære mål at vinde...så kunne jeg jo lige så godt prøve at holde 1. pladsen.
Ved ca 70 km fik jeg lidt maveproblemer og røg stille og roligt ned på 3 pladsen.
Jeg vidste at den lille krise nok skulle gå over... men var der tid nok til at hente det forsømte?.

Boostet kom ved ca. 90 km... benene løb på autopilot... og hovedet nød bare turen. Specielt området med firma-stafetterne masser af lys og liv..fakler.. grill lugt..opmuntrende tilråb fra de ventende løbere.. STORT TAK FOR DET.

Sidste omgang skulle være påbegyndt senest 23:30 og afsluttet 00:15
Jeg kom i mål 23:51.. 21 omgange 120,33 km 1. plads og oven i hatten en... ny pr på 100 km 9:36.
Min forerunner 305, der havde holdt strøm i samtlige 12 timer, stod på 120,6 IMPONERENDE.

Viborg 24 timer prof organiseret, teltpladser, bad og toilet fungerede upåklageligt.
Eneste sure opstød: Aftensmaden....med startgebyr på 4-500 kr forventer jeg et eller andet spiseligt ved depoterne, og ikke at man skal købe madbilletter i infoteltet til 95 kr, Medaljen var også sparet væk... Det må de altså kunne gøre bedre Tongue.

Det kan dog ikke ødelægge helhedsindtrykket.. det var et fedt løb... ingen skader.. ikke engang en lille vabel. Viborg 24 timer er et løb, som jeg meget gerne vender tilbage til næste år... på fuld tid ;;-).

Resultat omgangstider mm:
http://results.championchip.dk/viborg24t10/scripts/index.php?distance=0&category=H&show=standings

Løbets hjemmeside:
http://www.24timersloeb.dk/

#1

Bedouinas billede
Hej Bjarne. Til lykke med førstepladsen!!! Utrolig flot. Du må være meget stolt. Jeg må indrømme, at jeg smilede lidt, da jeg læste, at du synes 120 km var en passende tur inden Sparthalon. Tja, alt er jo individuelt, og ens grænser bliver jo rykket lidt hen ad vejen....:::-) Ingen tvivl om at du er i super form og parat til Sparthalon :;-) Bedouina

#2

Martin Bork, Admins billede
Stort tillykke skal der også lyde herfra - imponerende :;-) Vi glæder os til at høre om Sparthalon. Hilsen Admin

#3

Nordboens billede
Tillykke - hvor jeg glæder mig på dine vegne!! ::-)::-)::-) Det skal nok gå fint i Grækenland - vi vil glæde os til at høre om løbet!:;-) [url]http://nordboen.blogspot.com/[/url]

#4

lillelones billede
Det var dog imponerende - super godt gået Bjarne ::-) Jeg er dybt imponeret over at benene kan holde til det - helt uden skader eller vabler. Jeg synes jeg er ret øm i bentøjet efter et marathon - så jeg har stor respekt for ultraløberne. Held og lykke med Sparthalon - glæder mig til at høre hvordan det er gået dig :;-) hilsen lillelone

#5

brjs billede
Takker for de rosende ord :;-). Retfærdigvis skal jeg også nævne at jeg lige har modtaget en medalje med posten..SUPER godt Viborg. Jeg har desværre ikke tænkt så meget over sejren.. da mine tanker mere fokuserer på Grækenland. At starte fra Akropolis, sammen 300 - 400 gode ultra-løbere fra hele verden...bliver nok det største jeg kommer til at opleve i min løbe-karriere. ;;-) Uanset hvordan resultatet bliver....skal der nok komme et indlæg her i forumet.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15654:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up