Valg af løbesko

lillelones billede

Hej,

Nogen går efter udseendet, en specifik model, prisen...,men det kan også være noget helt andet, som afgør valget af løbesko.

Hvad går DU efter?

hilsen
lilelone

#1

Bedouinas billede
Jeg er meget konservativ, når det gælder løbesko, så jeg går konsekvent efter det samme mærke. Bedouina

#2

philfans billede
hvad end min fod siger. en forkærlighed for en bestemt type sko er ikke det smarteste hvis skoen ikke stemmer overens med ens fødder, løbestil eller evt. gamle skader.

#3

Lars Nielsens billede
Så lette, flade og fleksible som muligt. Så er mærke og pris (næsten) underordnet.

#4

Shaens billede
Hej Lillelone. Jeg køber sko efter min løbestil, som er neutral. LL Har gerne 3 forskellige par, jeg skifter imellem. 3 forskellige mærker. Selvom det er neutrale er de lidt forskellige og derved aflaster/belaster foden forskellig. Har sidst købt sko i England, over nettet. Pundet er i bund så det er meget billige sko :) Bedste hilsner

#5

Bedouinas billede
[QUOTE=SHAEN;619]Hej Lillelone. Jeg køber sko efter min løbestil, som er neutral. LL Har gerne 3 forskellige par, jeg skifter imellem. 3 forskellige mærker. Selvom det er neutrale er de lidt forskellige og derved aflaster/belaster foden forskellig. Har sidst købt sko i England, over nettet. Pundet er i bund så det er meget billige sko :) Bedste hilsner[/QUOTE] Hej Shaen. Du er da meget velkommen til at komme med et link til England:fedt: hilsen Bedouina

#6

BrianNNs billede
For mig har det størst betydning at en løbesko er komfortabel, fleksibel og let (prioriteret i den nævnte rækkefølge), sætter desuden pris på en effektiv stødabsorption. Jeg går desuden efter en mængdetræningssko, der kan holde til at blive brugt meget, da jeg løber en del km i løbet af en uge. Udover at opfylde disse kriterier, skal skoen naturligvis passe til min løbestil, dvs. en sko til neutrale løbere. Løber i øjeblikket i Asics GEL Nimbus-9, der er en rigtig god løbesko. Har du tendens til overpronation, kan jeg anbefale Kayano modellen, der minder meget om Nimbus, den er bare til pronationsløbere i stedet for neutrale løbere.

#7

BrianNNs billede
En lille rettelse... Jeg løber ikke længere i Nimbus 9. Jeg har netop købt den helt nye Nimbus 10 model, og i går aftes fik jeg lejlighed til den første test. Det er en fantastisk sko. Troede ellers, jeg endelig i Nimbus 9 havde fundet den ideelle sko - i hvert fald til mig, den skal jo passe til fodens anatomi, måden man løber på, træningsmængde mm., så hvad der fungerer bedst i praksis er jo meget forskelligt fra person til person - men at afløseren viste sig at være endnu bedre er jo bare heldigt. Skal naturligvis løbe skoene til, før jeg løber konkurrencer i dem, men bedømt ud fra den første test, vil det vist ikke kræve ret mange trænings km. Kan godt anbefale Nimbus 10 til andre neutrale løbere, mener den er prisen værd...

#8

brjs billede
Hej Jeg løber mest marathon og ultraløbLL For at skåne ledene så meget som muligt går jeg udelukkende efter stød-dæmpning og pasform. Jeg har 3 par Nike Air Zoom Vomero.. som (mig bekendt) er suverent de blødeste på marked. Jeg har købt dem i USA...prisen ligger fra 400-600 kr. Hilsen Bjarne

#9

kbis billede
Prøv at se på ECCO's nye BIOM løbesko her: [url]http://www.thebiomproject.com/[/url]

#10

Steens billede
[QUOTE=kbi;2552]Prøv at se på ECCO's nye BIOM løbesko her: [url]http://www.thebiomproject.com/[/url][/QUOTE] Tak. Så er det vist rigeligt af dit spam, synes du ikke?

#11

Lars Nielsens billede
[QUOTE]Tak. Så er det vist rigeligt af dit spam, synes du ikke?[/QUOTE] ...så jeg var altså ikke den eneste der undrede sig over at de eneste 5 indlæg fra kbi omhandlede dette skoprodukt!

#12

alfalunds billede
Jeg er altid frisk på at prøve noget nyt, men også kræsen med hvad jeg udsætter mine fødder for. Favoritterne i år har været PUMA magnetist, nogle topseje, pimpwhite ASICS DS trainer, PUMA trailfox og Salomon XT wings. Så lige ud over de hvii'e, så er det primære pasform og funktion - næste gang skal jeg nok prøve noget let NIKE lunaracer og/eller NIKE lunarglide, måske...

#13

færdigmedfyrres billede
Jeg har netop idag modtaget disse: [url]http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310167306037&ssPageName=STRK:MEWNX:IT[/url] til 350 kr incl. forsendelse fra England. Tidligere har jeg ligeledes købt et par Lunaracer, også til 350 incl. forsendelse. Det er da rørende billigt:::-) Man skal naturligvis passe på ikke at blive snydt på eBay! Jeg mener iøvrigt at have læst, at fødderne har bedst af at man skifter mellem to-tre forskellige sko, så foden ikke belastes ens hele tiden. Ifølge bogen "Running 101" vil skoene holde længere hvis man "roterer" mellem to tre forskellige par sko!

#14

brjs billede
[QUOTE]Man skal naturligvis passe på ikke at blive snydt på eBay![/QUOTE] Ja men køber du dem i danmark.. til det dobbelte eller mere... er du sikker på at blive snydt hvergang ;;-);;-)

#15

Nordboens billede
Kan man godt købe løbesko på nettet uden at prøve dem? :confused:

#16

brjs billede
Hvis du ikke kender skoen... kan du jo tage flyet til England eller Tyskland og prøve dem... og du har stadig spare penge.;;-) Min pointe er.. det er i orden at man betaler mere for en sko i en forretning... men det er ikke i orden at avancen er over 100%. Tænk hvis en bil til 200000..... kostede 400000.. blot fordi du kunne prøve den :confused:.

#17

færdigmedfyrres billede
Jeg har været heldig med de to sko jeg har købt. De passer perfekt!! Men ellers kan du jo bare købe et par du kender i forvejen.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15420:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk