Uge 5 færdig ( 0 - 10km på 16 uger )

Renè Nielsens billede

Færdig med uge 5, god uge ,kunne godt have løbet meget mere, men følger planen til punkt og prikke, ingen skader tak;;-)

Er jeg den eneste nye løber her inde? eller er i alle Marathon og Extrem løbs tosser ?

#1

Nordboens billede
Altså sådan lige løbe tosser..... Jooooh det er vi nok, men det er vel ikke os alle sammen der har været det så længe....:::-) Jeg har løbet siden juli 2009 - men er nået at blive ret tosset, skal løbe mit første halvmarathon d. 8 Maj og marathon d. 14 august i Helsinki. Forstår du, det sætter sig ligesom fast på sjælen og man kan ikke lade være :-00 Men velkommen i klubben!! Og rigtig godt at du bliver ved, det er flot i dette vejr at kunne begynde og holde ud, vent bare til det bliver forår så bliver du helt bidt af løberiet. Hold dig til programmet som du har gjort indtil nu, det er klogt. Hilsen, Nordboen

#2

Anonyms billede
Jeg har løbet nogle år, men er dog mest til de korte distancer på 10-15 km. Prøver til gengæld at løbe hurtigt :::-) Godt at høre, at det går fremad efter planen. God idé at holde dig til planen. Især under kolde forhold kan skader let opstå, hvis man forcerer. Løber du på asfaltvej eller stier? Løbetosser er vi nok mange som er uanset distance ::-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15650:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up