Tour de Fur

nifnifs billede

Vi tilbragte en uge sidste sommer på den smukke Limfjordsø Fur. Ferien var planlagt til at skulle foregå i havkajak rundt om øen med overnatning på nogle af de natur lejrpladsen, som der er en del af. Vejrguderne var desværre ikke helt på vores side og da vi ligeledes havde børn med var udsigten til en uge i vand både dag og nat en smule uoverskuelig, så vi endte i et sommerhus.

Det blev en pragtfuld uge alligevel med masser af dagslange trave- og cykel ture i nok et af de mest særegne natur områder, som jeg til dato har oplevet. Hvad enten man er til landevejsløb, bakker eller strand, så har Fur det hele ....... og dertil næsten ingen trafik. Fur har verdens største forkomst af moler, hvilket meget af øen bærer tydeligt præg af med store røde klipper, som strækker sig ud i havet. Og har man børn med, så er en jagt på fossiler i den store moler grav absolut et besøg værd.

Da jeg begyndte at løbe i september besluttede jeg mig hurtigt for at næste gang vi skal til Fur, så skal løbeskoene med, men nu har jeg lige opdaget at de faktisk har et løb. Det er godt nok et mtb løb, men sidste år deltog der også 3 løbere og de vil gerne tiltrække flere.

http://www.teammoeldrup.dk/arkiv/Tour_de_Fur.htm

Jeg ved naturligvis ikke hvor godt arrangeret det er og lign., men leder man efter en mulighed for at kombinere træning med familieferie, så må Fur være oplagt.

Mvh

NifNif

#1

FrankBThs billede
Jeg har altid forestillet mig at Fur var en flad ø. Det er da vist på tide at jeg får aflagt øen et visit. De har vist også et udmærket bryggeri der er et besøg værd :;-) Frank B. Th.

#2

Bedouinas billede
Og til dem der vil have mere, kan jeg lige fortelle, at man i 2008 lancerede et nyt lob po 100 miles :-P ..so skulle der vist vare nok til alle :-)) Bedouina

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk