Timex vs Polar

Lisbeths billede

Hej,

Jeg kigger efter et pulsur i øjeblikket, men synes det er lidt af en jungle.

Jeg vil gerne have et hvor jeg bl.a kan se hvor mange km jeg løber. (der må også gerne være features som pulszoner, alarm osv da jeg træner meget efter pulszonerne)
- og kan den bruges på cyklen er det bestemt også et plus Smile

Vi bor i latinamerika, så jeg kan ikke bare lige plotte ruten ind på computeren, og se hvor lang den er. (her er ingen vejnavne! )

Jeg har kig på dette [URL="Timex Ironman Triathlon Bodylink Lady"]Timex Ironman Triathlon Bodylink Lady[/URL] ur fra Timex, som jeg dog kan finde noget billigere og få sendt herned fra USA.

Lige nu løber jeg med en vens polar ur med mavebælte. Det fungerer ok (dog mangler km featuren), men jeg vil gerne have mit eget, og så måske et der er knap så maskulint ;;-)

Jeg har også haft kig på Polar, men det ser ud til man skal købe delene hver for sig, hvilket gør det lidt uoverskueligt synes jeg.

Hvor gode er de der footpods til at måle km?

Jeg vil helst undgå for meget udstyr af hensyn til overfald, så hvis man kan få det hele i ét ur, eller hvor udstyr er skjult som f.eks med mavebælte, eller kan ligge i en lomme, ville det være fint, men ikke et ufravigeligt krav.
(Garmin synes jeg er alt for store) ::Smile

Pris under 3000 Dkr

Nogen idéer?

#1

Sørens billede
Hej Linie75 Det er mange krav ;;-) Hvis du vil have det hele i ét ur, bør du vælge et GPS ur, men de er lidt større og mere klodsede end dem med footpod. Hvis jeg var dig, ville jeg købe et Polar rs200sd. Det har alle de krav, du stiller og mere til. Man køber det hele på én gang. Footpoden sættes på skoen og fungerer perfekt. Prisen er overkommelig og uret så "lille" at det kan bæres som almindeligt ur. Jeg kender ikke Timex (dit link virker ikke). Håber det gav dig lidt hjælp.

#2

Lisbeths billede
[QUOTE=Søren;3137] Jeg kender ikke Timex (dit link virker ikke). Håber det gav dig lidt hjælp.[/QUOTE] Det ser slet ikke så tosset ud det der Polar ur... lækker sportsrød farve ::-) Jeg kan ikke redigere i mit indlæg, men dette link burde virke til Timex uret: [url]http://www.sport-tiedje.dk/timex/bodylink_midsize.htm[/url]

#3

hvilsoms billede
Hej Linie75, Jeg ved godt, at du skrev at Garmins ure er for store; men... Garmins ForeRunner-serie er SUPER træningsure. De har det hele indbygget, kan levere nærmest uendelige mængder data fra dine træningspas (og kombineret med SportsTracks-software'en er det helt unikt). Urene bliver lidt større når der skal være GPS-antenne indbygget; men til gengæld, skal du ikke hægte diverse "dimser" fast på dine sko, overarme etc. Se på FR405 (lidt ur-agtig og ikke så stor) eller FR310XT (for lækker :::-)) /A

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk