Tempo

Per Jensens billede

Hej med jer.

Jeg startede i maj sidste år med rigtig at begynde at løbe. Jeg løb mit første halvmarathon i september 2010 i København på tiden 2.07. Mit nr. 2 var i oktober 2010 på 1.56 og de sidste to uger har jeg løbet mit nr. 3 & 4 halvmarathon begge på samme tid 1.48.18 og mit store mål hedder Odense den 18/9 hvor jeg skal løbe mit første marathon. Jeg skal løbe 3 halvmarathon inden den dette løb. Men hvilken tempo skal jeg løbe den første omgang, som jo er en halvmarathon. Jeg er bange for at lægge for hurtigt ud, men vil gerne komme i mål på en okay tid første gang.

#1

Anonyms billede

Hej Per

Du bør nok definere, hvad en okay tid er? Hvis du f.eks. holder din ½MT tid på 1.48 kan du regne med en MT tid på 3.45. Vil det være ok? Hvis du blot satser på at slutte omkring 4 timer, hvilket er en udmærket tid til første marathon, hvor det blot gælder om at gennemføre, så skal du holde en ½MT tid på 1.56.

Held og lykke.

Hilsen

Jeppe

#2

Per Jensens billede

Hej Jeppe, tak. Mit ønske er lige under 4 timer især når det er den første, men er det muligt ?

#3

Anonyms billede

Hej igen

Lige under 4 timer er bestemt ikke urealistisk, men det kræver selvfølgelig at konditionen og styrken (både fysisk og mentalt) er iorden. Du skal have løbet nogle 30+ ture før september, så du dels får nogle km i benene og dels mærker "muren" og ved, hvordan du kommer ud på den anden side.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk