Stenhårde og smertefulde lægmuskler

Dots billede

Øv min stakkels mand, nu har han endelig fået mod på at begynde at løbe lidt og så ender det med han må halte hjem på sin anden løbetur.

Efter ca.½ km blev hans lægge hårde som sten og meget smertefulde og han måtte fortsætte ruten haltende.Efter at havde gået et stykke tid forsøgte han at løbe igen men det var for smertefuldt.

Nogen der ved hvad det går ud på :confused:

#1

Sofies billede
Hej Dot Løber han bare derudaf, eller løber han efter et program, hvor han skiftevis går og løber? For selvom ½ km. ikke er meget, er det alligevel alt for langt, når man lige er startet. Musklerne skal lige have lov til at tilpasse sig den nye uvante situation. Alderen kan også spille ind. Hvor gammel er han? Håber ikke han opgiver oven på oplevelsen. Du må opmuntre ham lidt :---

#2

Dots billede
Sofie, ja han løber bare derudaf :rolleyes: Må hellere se om jeg kan finde et begynderprogram til ham :) Han er 43år, og ja jeg gør hvad jeg kan for at opmuntre ham.

#3

Allans billede
@Dot Det er nok en god idé at få fat i et begynderprogram. Men lige nu skal han have lidt aktivitet i lægmusklerne, så han kan komme af med affaldsstofferne. Selvom det gør ondt bør han lunte en lille tur og evt. lægge en pose frosne ærter på i 20 minutter, så der efterfølgende kan komme en god blodgennemstrømning og fjerne affaldsstofferne. Ellers kan der gå flere dage inden han kan gå igen :)

#4

Dots billede
Nu har han lært af skade, og ligger et par korte gåture ind på hans ruter, og så fungerer benene jo meget bedre. ::-) Han er faktisk ret sej, er begyndt at løbe regelmæssigt og har nu to gange været med bekendte ude at løbe ruter på op til 6 km ;;-) Hvis det er tilladt vil jeg gerne rose min mand :::-) Han har ikke løbet siden han var ung knægt og er nu så småt i gang med at blive motionist... ham er jeg faktisk lidt stolt af. :::-)

#5

Teddys billede
[QUOTE=Dot;2694]Nu har han lært af skade, og ligger et par korte gåture ind på hans ruter, og så fungerer benene jo meget bedre. ::-) Han er faktisk ret sej, er begyndt at løbe regelmæssigt og har nu to gange været med bekendte ude at løbe ruter på op til 6 km ;;-) Hvis det er tilladt vil jeg gerne rose min mand :::-) Han har ikke løbet siden han var ung knægt og er nu så småt i gang med at blive motionist... ham er jeg faktisk lidt stolt af. :::-)[/QUOTE] Det er absolut tilladt at prale, det er super flot gået. Giv ham et klap på skulderen fra mig af også ;;-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15427:

Jesper Ernsts billede
Motionsløber. HM rekord 1.33 sat i 1998. Personligt bedste pt er HM på 1.37.59 og 5K på 21.35

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk