Starter igen - mål = 10 km på 16 uger

Heidi9210s billede

Hej

For nu lang tid siden, startede jeg med at løbe..

Det der fik mig ud af starthullet sidste år var, at jeg tilmeldte mig mit 1. kvindeløb på 5 km og det gav et sus af den anden verden som holdt mig oppe -  indtil jeg kom ind i en god rutine og ikke kunne undvære mit løb.

Desværre kom jeg ind i en periode med en del sygdom, hvilket fik mig ud af min rutine og jeg har aldrig rigtig genfundet glæden ved løb.

Måsen er blevet bredere, lårene tykkere og maven mere hængende. Aftrykket i sofaen vidner om, at jeg simpelthen skal kastes ud på vejen og i gang med at passe på mig selv igen.

Det er ikke mit udstyr der hiver mig ned, da jeg både har nye og fede løbesko, langt og kort løbetøj, ny og lækker mp3 afspiller som er toppet med et Garmin forerunner 305.

Derfor har jeg i dag bestemt mig for, at jeg prøver igen. Eller nej, jeg prøver ikke jeg GØR det.

Målet er at kunne løbe 10 km i stræk.

Når jeg i dag kommer hjem fra job starter jeg forfra på mit ur og indtaster programmet for de 10 km på 16 uger igen.

Jeg vil/skal løbe mandag, onsdag, fredag og søndag.

Løbeprogrammet siger dog at jeg kun skal af sted 3 gange om ugen så søndag bliver derfor min ”hyggedag” hvor jeg vil powerwalke eller måske bare slæntre en dejlig tur i Østerådalen.

Her er der nemlig mulighed for forskellige stier af hver deres længde og jeg ender ikke i en weekend fuld af sofahygge og tilbagefald igen.

Jeg har oprettet mig på idomove.dk og håber at jeg her får et ekstra spark bagi, da jeg pludselig har ”forpligtet” mig til en udfordring og måske det kan hjælpe mig ud på vejen?

Så i dag er dagen hvor jeg begynder at tage mig af mig selv og jeg nægter at blive svigtet af den lille dovne kagespisende trold der konstant sidder på min venstre skulder.

Heidi

#1

Sofies billede

Hej Heidi

Det lyder som en god og seriøs beslutning. Det gode er, at du har prøvet at være der før, så du ved, hvad det vil sige at være i god form det fede ved at deltage i løb.

Rigtig meget held og lykke med træningen - hold ved!

Sofie

#2

Mads Merrilds billede

Hej Heidi

Jeg kan kun sige DU er godt nok sej og du kan godt løbe 10K på 16 uger, du har den rigtige indstilling så det er bare på med skoene også komme op af sofaen. Held og lykke

PS. du skal bare sige til dig selv at du godt kan ( jeg har selv være der)

 

Mvh

Mads

#3

Heidi9210s billede

Det gik bare totalt i vasken min ide om at starte - MEN!!!

I dag har jeg været afsted på min 1. løbetur. Selvom det regnede cheeky tog jeg ALLIGEVEL mit dejlige løbetøj og udstyr på, tnk sig.. det var jo en FED tur.. og NØJ hvor hvor sidder jeg med en dejlig fornemmelse i maven nu.

3,69 km er lagt bag mig 236 kalorier er forbrændt..  27 minutter og 23 sekunder af mit liv er blevet brugt på MIG og MIT helbred..

WUHUUU...

Heidi som endelig er kommet i gang.

#4

Heidi9210s billede

Update.

Jeg har tænkt mig, at notere min motion her i starten.. tænker at det måske kan motivere mig endnu mere ti at få en godt løberytme indgroet i mit sind.

 

I dag er endnu 3,97km lagt bag mig 241 kalorier er forbrændt..  31 minutter og 33 sekunder af mit liv er blevet brugt på MIG og MIT helbred..

Heidi som klapper sig selv på skulderen cool

#5

Heidi9210s billede

weeh.

Onsdag morgen havde jeg bare slet ikke lyst til at komme ud af sengen og ned i mine løbesko. MEN jeg fik med op og afsted og det var jo simpelthen en skøn fornemmelse..

I dag er endnu 3,69km blev bag mig 222 kalorier  forbrændt..  30 minutter af mit liv blev igen brugt på noget rigtig godt.

Denne gang havde jeg min mindste søn med på hans nye cykel - det gjorde selvfølgelig turen lidt anderledes da jeg skulle hjælpe ham en del.. men hva, jeg kom afsted og det er jo det der tæller cool

 

 

#6

Heidi9210s billede
Så er jeg halvvejs igennem uge 2 i mit løbeprogram og jeg holder det. Det i sig selv er en kæmpe sejr for mig. Næste uge starter jeg på arbejde og jeg er noget spændt på, hvordan det bliver der for jeg skal jo dermed lave en ny rutine med arbejde og løb. Jeg har besluttet mig for at bilen skal blive hjemme og cyklen frem. Mit kalorieindtag bliver skruet ned og jeg løber lige efter job og før jeg henter børn. Heldigvis arbejder jeg til 15.00 hver dag så der er luft til at sørge for mig selv, inden jeg sørger for min familie. Jeg har en godt fornemmelsei maven og er sikker på, at jeg lykkes og bevarer lykken denne gang. Jeg vil gerne ned i en str. 38 igen. Jeg er kommet op i en str. 42 efter mine 2 graviditeter.. Jeg vil rigtig gerne have kroppen strammet op og jeg tænker at den vej jeg har lagt foran mig er den jeg skal følge for at nå mit mål. JEG VED JEG KAN!!!

#7

Mads Merrilds billede

Det med at du vil lade bilen stå og tage cyklen er en god idé, har du prøvet at hente dine børn samtidig med at du træner, det jeg mener er om du har overvejet at tage dem med hjem på tilbage vejen, det har jeg stor erfaring med og mine børn elsker det.

Det du selv skriver med at komme fra en 42 til en 38 skulle heller ikke være det store problem hvis du bare holder dig selv i nakken og klør på med træningen så kommer du ned i den 38 som du gerne vil.

 

God vind

Mads

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15491:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk