Støtte til film om danske Jesper Kenn Olsen's World Run II

Christer Volks billede

Danske Jesper Kenn Olsen er p.t. på sidste del af sit andet World Run. Man har kunne følge hans daglige opdateringer under både første og anden del på worldrun.org. Her er GPS koordinater for dagens rute (tracket med Endomondo), ofte omkring 40 km, billeder (og nogle gange lidt video), samt lidt ord på dagens strabadser.

Jeg har fulgt ham gennem længere tid og så dermed også, da han fornyligt annoncerede, at der var et par amerikanske film producenter, der havde filmet ham undervejs på dele af World Run II. I den forbindelse sørger de om bidrag til at færdiggøre projektet. Pengene vil gå til udstyr, mad, ophold, efterfølgende redigering osv. via hjemmesiden Kickstarter (der i øvrigt indeholder meget andet godt). Det kunne være super sjovt hvis denne film blev til noget, men p.t. (25. April) er der kun indsamlet ca. 20% af det nødvendige beløb ind.

Derfor tillader jeg mig lige at reklamere lidt for projektet her og håber at flere kunne have interesse i at se filmen blive realiseret. Jeg er i øvrigt ikke selv involveret på andre måder, end at jeg har støttet med et mindre beløb og følger med på Jespers Blog.

Vælger man at støtte sker betalingen via Amazon.co.uk og pengene trækkes kun i tilfælde af at hele det nødvendige beløb er blevet indsamlet. Afhængigt af det beløb man støtter med får man så lidt særbehandling - selvom det ikke er så meget i dette projekt. (Støtter man f.eks. med 10$ (ca. 60 kr), får man et tak på sin Facebook væg eller med 35$ (ca. 200 kr), så får man også en gratis kopi af filmen)

 

Start med at tage et kig på Kickstarter - det er helt gratis :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk