Spildt løbesøndag i maj

Bedouinas billede

Hmm, det ser ud som om, at alle løbsarrangørerne er bange for at Copenhagen Marathon skal ødelægge deres løb. Jeg skal IKKE løbe CpH imorgen, men tænkte at der måske var et andet godt lille løb at deltage i og går selvfølgelig ind for at lede på den udmærkede løbskalender her på sitet. Stor er min forbavselse over at se, at der kun er ét lille løb ud over Copenhagen Marathon denne dag. Ærgerligt, at en så dejlig forårssøndag i maj skal gå helt til spilde. Der er trods alt mange, der lkke løber marathon.

Bedouina

#1

Anonyms billede

Tjaa, det ser endda ud til, at hele weekenden er påvirket af Cph. MT. Heller ikke lørdag er der noget særlig imponerende udbud af løb. I forhold til andre store løbearrangementer, som f.eks. 7. maj med Lillebælt Halvmarathon, så er dagene omkring Cph. MT temmelig tyndt besat.

God weekend alligevel :-)

Signe

#2

May-Britts billede

Det kan jo være, at løbsarr. selv skal løbe i København smiley

#3

færdigmedfyrres billede

Jeg var i Århus sidste år i dagene efter Marselisløbet. Der måtte de aflyse et velannonceret 5km og 10 km løb pga. manglende tilmelding. Måske har der tidligere været arrageret løb på Sjælland samme dag som marathon med manglende deltagelse. 

#4

Anonyms billede

måske man også bare kan løbe et løb helt uden arrangører, flag og mållinie. Det lykkedes mig at løbe 10 km, helt uden tilskurere....

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk