skal skide når jeg løber. kan jeg gøre noget?

mauers billede

skal løbe cphm på søndag. har bare et lille problem.. bliver som regel skide trængende efter 10 km. det jo ik særlig optimal med et stop. kan jo lade vær med at spise mad. men det jo heller ik særligt holdbart.." undskyld dette lorte spørgsmål":-))

#1

Anonyms billede
Jamen, det er da lige ud af posen. Man kan vist ikke være i tvivl om, hvad dit problem er :-)) :;-) Hvis ikke du kan tvinge trangen frem noget før, kunne du måske overveje at købe nogle "ferie-piller" på apoteket - altså dem man tager for dårlig mave, når man er på ferie i syden. Men du skal nok prøve, hvordan de virker i god tid inden weekenden :eek: Rigtig god tur på søndag - håber du undgår et ærgerligt stop efter 10 km. ;)

#2

Sofies billede
Irriterende problem... Du kan måske finde lidt inspiration til løsninger [URL="http://www.time-to-run.com/doctor/runnerstrots.htm"]her.[/URL]

#3

Steens billede
Måske et lavement lige inden du tager hjemmefra? Det kunne muligvis løse problemet.

#4

weblexs billede
Jeg kan også have problemer i den retning, men hvis jeg overholder følgende, undgår jeg dem som regel: undgår at spise lige op til (mindst 3 timer) drikker godt med kaffe om morgenen, så jeg kommer af med det jeg nu skal af med undgår kulde på maven undgår for kolde drikke på turen Håber du får en god tur på søndag :;-)

#5

mauers billede
tak for svarene. jeg prøver at lade med at spise 3 timer inde. må bare tage en protien shaker inden.

#6

friisands billede
Hvordan går det med "trangen"? Jeg har selv været i grøften et par gange og det er ikke nær så hyggeligt som hjemme på tønden med avisen! Jeg besluttede mig for på et tidspunkt at jeg ikke ville løbe før jeg havde været på tønden. Har derfor fået indkodet nogle ritualer vedr. min udtømning. En times tid før jeg skal løbe nedsvælger jeg et krus kaffe i ro og mag. Så klæder jeg om til løbedresset....og så går det altså ikke lang tid før mine tarme trækker sig sammen og gør klar til affyring. Jeg har det som de berømte Pavlovs hunde. De savlede når de hørte i en klokke. Jeg føler skidetrang når jeg iklæder mig lycrashorts!

#7

hjulbens billede
Det er vel meget naturligt der er noget der skal ud, når der er indtaget noget. Og jeg tror det bliver forstærket noget når man dyrker motion, det sætter gang i systemet. Mad kan jo ikke undværes. Håber du finder ud af hvad der lige nettop kan hjælpe dig. Det kan vel næppe være det mad der indtages 3 timer før der allerede er løbet igennem og vil ud igen, der går vel noget længere tid

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15498:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk