Salg af Berlin maraton rejse

rasmussenrunes billede

2 startnummer til Berlin Maraton 2013 inklusivt 3 overnatninger på 4-stjernet hotel sælges.

Berlin maraton:
Berlin maraton har i år 40års jubilæum. Maratonet er ekstrem populær og et af verdens bedste og største med 40.000 deltager. Samtidig er løbet verdens hurtigste, det er veltilrettelagt og det har en opbakning fra tilskuerne, der ikke findes mage til undtagen i New York. Berlin er blandt de seks såkaldte World Marathon Majors og startnumrene ved det ordinære salg blev solgt på bare tre timer

Hotel Pestana:
Dette 4-stjernede hotel ligger i Tiergarten-kvarteret midt i Berlin og tilbyder bland anden gratis trådløs internetadgang, spa med opvarmet indendørs swimmingpool. Pestana Berlin har rummelige, smart indrettede værelser med elegant trægulv og moderne badeværelse. Alle værelser har 37" fladskærms-tv, og nogle har egen terrasse med panoramaudsigt over parken Tiergarten.

Pestanas moderne restaurant serverer et udvalg af portugisiske retter og middelhavsspecialiteter. Man kan nyde drinks og berliner-snacks på terrasse-baren og den hyggelig hotelbar. Pestana ligger 15 minutters gang fra Berlin Zoo, stormagasinet KaDeWe og butiksgaden Kurfürstendamm. Sidst men ikke mindst så er der gåafstand til start og mål.

Turen er købt gennem Maraton Travel Club og inkluderer startnummer, chip og hotel fra fredag den 27. september til mandag den 30.september. Turen sælges på grund af skade.

Pakken er købt for 8.590,- og sælges samlet for 7.500,- (3.750,- pr person)

 

Har ovenstående annonce interesse, kontakt da her på annoncen eller på e-mail: troelsravnkvong@hotmail.com

 

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk