Redigere i ST / GC Eller Fodpood.

Tommy S. Sørensens billede

Hejsa.

Jeg har en Garmin FR 305. (Uden Fodpood) som jeg er meget tilfreds med.
Oftest løber jeg "selvfølgelig" ude i den fri natur. Men ind imellem løber jeg på indendørs løbebånd, og der er FR jo ikke nær så efektiv da du jo ikke får afstanden med. Men den kan du jo så se på løbebåndets display.
MEN... Når jeg kommer hjem og overfører min træning til PC'eren f.eks. SportsTracker el. Garmin Connect. Så står afstanden jeg har løbet selvfølgelig på 0,0 km. Dette kan jeg ikke redigere manuelt. Jeg kan selvfølgelig selv oprette træningpasset manuelt, men så får jeg jo ikke min pulskurver, og hvor længe jeg har opholdt mig i div. zoner med. :Sad(
Kan det passe man ikke kan redigere i afstanden efter man har overført fra sit GPS-ur?

En anden mulighed vil selvfølgelig være at invistere i en fodpood. Men syntes det er lidt ærgelige penge at smide efter det når man jo allerede får afstanden oplyst på løbebåndsdisplayet.
Men hvis det nu er. Hvad er jeres erfaringer så med fodpood til jeres FR305?
Specielt på løbebånd?
Hvis man bruger fodpooden udendørs, samtidig med GPS signal. Hvad sker der så? Er det så GPS'en eller Fodpooden der "bestemmer" eller er det en form for kompination hvor de suplerer hinanden?
Dette kunne jo tænkes at være en fordel hvis man løb steder hvor GPS signalet måske ikke kan modtages. F.eks. nede i tuneller, grotter osv.

Ja det var flere spørgsmål på en gang ::Smile
Men altså. Kan man virkelig ikke redigere i afstanden i ovenstående programmer?
Og erfaringer med fodpood samt hvordan den virker sammen med FR305/GPS.

#1

brjs billede
Hej Importer filen til SportsTrack klik så kan du redigere afstand tid mm.

#2

Tommy S. Sørensens billede
[QUOTE=brj;5915]Hej Importer filen til SportsTrack klik så kan du redigere afstand tid mm.[/QUOTE] Hvor finder du (indtastede Værdier)? Skal måske lige nævne at det er ST version 2.1 jeg har.

#3

brjs billede
Den glemte jeg lige :::-) feltet vælg og vælg Jeg bruger også SP 2,1. Så sparrede du fodpood' en ... god fornøjelse LL

#4

Dipys billede
Hej Jeg fik en footpod i julegave og det er derfor stadig noget nyt for mig at bruge den. Som jeg umiddelbart oplever den, så er den ikke særlig korrekt i forhold til fart (og dermed vel også distance). Når jeg løber langsomt på løbebåndet siger mit ur at jeg løber langsommere end hvad jeg kan aflæse på løbebåndet - dette ændrer sig dog til det modsatte når jeg sætter farten op. Det skal lige siges at jeg har prøvet at kalibrere både ude vha gps signal og inde på løbebåndet i forhold til løbebåndets display. Når jeg løber inde går jeg ind og stiller mit ur til at disable gps´en og dermed tæller den distance via footpoden - udendørs er det vist suverænt gps-signalet og synes ikke umiddelbart jeg kan finde en funktion som gør at footpoden også kan tælle hvis gpssignalet er dårligt. Man får dog oplysninger om kadance uanset om man løber inde eller ude.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15605:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up