Projekt "efterskole om et år"

Anonyms billede

Hej Alle sammen!
Først vil jeg lige sige, at jeg vil lave dette indlæg på flere forskellige foraer, da jeg så kan få så meget vejledning som muligt! :)
Jeg er en dreng på 15 år, og i april 2010 løb jeg halvmarathon efter jeg havde trænet mig op til det. Jeg løb den i 1.44, men mistede desværre motivationen efter halvmarathonet, så jeg løb indtil juni 2010, og har så holdt pause siden. Jeg er blevet opfordret af mange til at begynde igen, men synes det er svært at få startet igen ;-)
Nå. Jeg skal på en idrætsefterskole om snart 1 års tid på en badmintonlinie, og jeg vil til det år, være i den bedst mulige form som overhovedet kan lade sig gøre. Derfor skal jeg i gang med at løbe igen, og da man kan melde sig til marathon-træning på efterskolen, så vil jeg gerne kunne løbe mindst et halvmarathon, gerne i tiden 1½ time (eller under ;) )
Derfor har jeg et år til at træne mig op i "über" formen, og vil sideløbende med løbet både styrketræne og træne badminton. 
Det jeg så vil be' jer om er, om i kan udarbejde et program (eller et i har ) så jeg kan løbe halvmarathon på 1.30 max på et år. 

Så det korte af det lange:
Jeg har et år til at træne mig op til at kunne løbe halvmarathon på 1.30 eller under. 
1 år til at blive så trænet som muligt inden for styrketræning (Det er der dog styr over)
1 år til at blive så god til badminton som muligt (Det er der ikke styr på for jeg stinker til det, men vil arbejde på det ;) )

Facts er:
Jeg er 15 år.
160 cm høj
Vejer 45 kg
Er i forholdsvis god form dvs. jeg kan løbe 5 km i 5.00/km tempoet som jeg altid har kunnet da jeg løb.
Har tid til at træne 4-5 gange i ugen MAX.

Venlig Hilsen
Jacob

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15384:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk