Problemer under Berlin Marathon

Thomas Ahlerss billede

Jeg gennemførte mit første Marathon, helt præcis i Berlin tilbage i september. Mine forberedelser var gået rigtig godt og nåede at gennemføre 3 halvmarathon inden som alle gik rigtig fint.

I Berlin fik jeg dog store vanskeligheder efter 35km., hvor jeg følte jeg skulle træde af på naturens vegne konstant, men kunne ikke klemme en dråbe ud. Uden at overdrive forsøgte jeg vel 10 gange uden held, og var nødsaget til at gå store dele af de resterende kilometer da jeg var så generet af det.

Jeg er sikker på at det må have noget med min kost at gøre. Det sidste døgn op til løbet levede jeg af pasta, tun, æg, vand. under løbet drak jeg vand ved hvert væskedepot og spist en halv banan ved hvert frugtdepot.

Nogen der har en god forklaring på hvad jeg havde gjort galt? og hvad jeg skal gøre anderledes til mit næste marathon.

#1

Lars Nielsens billede
Hvis du ikke til dagligt lever af pasta, tun, æg og vand, kan det være en stor del af forklaringen. En hyppig fejl er at løbere ændrer deres kost i dagene op til et marathon, hvilket i sig selv er nok til at give fordøjelsessystemet et mindre chok. Derudover har mange en tendens il at overspise dagen inden løbet, i et forsøg på at proppe så mange kulhydrater ind som muligt, hvilket også ofte fører til maveproblemer. Mit råd vil være ikke at ændre væsentlig i sin kost op til løbet, men blot sørge for at spise nok i dagene op til løbet, til at depoterne er fyldt op.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk