Polar RS200 med GPS?

Jeppe Billunds billede

Nogle der har prøvet denne kombination? Har nemlig lige fået et brugt et tilbudt, og vil gerne vide, om denne kombination fungere.

- Har nemlig læst mindre gode ting på udenlandske forums.

Mvh Jeppe

#1

Sørens billede
Hej Jeppe Jeg har selv et RS200sd, men jeg anede ikke, at man kan få det med GPS. Hvor ser du det, og skal det være født med gps eller kan man tilknytte gps til sit gamle?

#2

hvilsoms billede
Hej Jeppe, Der er da vist ingen GPS til det ur? Det kan spille sammen med en S1 footpod; det er lidt noget andet. Men nogen sværger til det ene og nogle til andet :-)

#3

Jeppe Billunds billede
Javel ja :) Hvordan fungerer jeres Rs200sd så med foot-pod? Mvh Jeppe

#4

Sørens billede
Jeg er rigtig glad for uret. Du får meget for pengene. Foot-poden er rimelig præcis og generer ikke mens du løber. GPS-urene er jo efterhånden blevet billige (Garmin 305 f.eks.), men 200 sd holder stadig, synes jeg.

#5

hvilsoms billede
Hey, Kender ikke det specifikke ur med pod; og er iøvrigt dedikeret GPS-fanatiker :-) Men det siges, at en vel-kalibreret footpod er lige så præcis som en GPS - og så kan den bruges indenfor; men giver ikke smarte tracks på kort :-)

#6

Mads Merrilds billede
[QUOTE=JeppeB;4494]Nogle der har prøvet denne kombination? Har nemlig lige fået et brugt et tilbudt, og vil gerne vide, om denne kombination fungere. - Har nemlig læst mindre gode ting på udenlandske forums. Mvh Jeppe[/QUOTE] Hej Jeppe den kombination som du søger ved Polar 200 kan ikke lade sig gøre det er kun Polar 100 (G1) og 300 (G3) serien som man kan tilkuytte en GPS sender til, håber det var svar nok:::-) Mvh Mads

#7

Anonyms billede
[url=http://www.handshakesoundscience.com/cheap-health-insurance.html]cheap health insurance[/url] qoc [url=http://www.talesofasouthernmom.com/home-insurance-quotes.html]homeowners insurance california[/url] =-))) [url=http://www.senseigraphics.com/cheaplifeinsurance.html]cheap life insurance[/url] 7795

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15597:

Pia Balsbys billede
Løb mit første løb til 5 km Eventyrløbet 2022, da jeg vandt en 'billet', det fangede mig og jeg...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up