Overvejer at lave et motionsløb

Kristian Deiborgs billede

Hejsa,

Jeg går i tankerne om at lave et motionsløb rundt om Søerne, ved I hvilken muligheder der for at få sådan at arrangement på benene?

Hvor skal man søge for at få lov til at lave det?

#1

Stephan Grabows billede
Ja det skal du !! Start med at kontakte kommunen og politiet for vejledning. Cannonball er jo også en mulighed, her glemmer vi alt om tilladelser og løber hvis der bliver problemer.... Men ellers tænk dig godt om hvordan du vil have et sådan løb afviklet.... det er et stort arbejde at lave løb

#2

Bedouinas billede
Når du siger rundt om Søerne, mener du så rundt om søerne i København :confused: Bedouina

#3

Susanne Nielsens billede
[QUOTE=Stephan Grabow;5200]Ja det skal du !! Start med at kontakte kommunen og politiet for vejledning. Cannonball er jo også en mulighed, her glemmer vi alt om tilladelser og løber hvis der bliver problemer.... [/QUOTE] :-)):-)):-))

#4

Kristian Deiborgs billede
Tak for jeres tilbagemelding. Vi arbejder videre med opgaven. Og jo - det er rundt om Søerne i København. Kunne du ikke forstille dig et løb der?

#5

Nicolais billede
Det lyder sku som en rigtig god ide, dog kan jeg se visse udfordringer i forhold til plads på stierne rundt om søerne, men det er jeg sikker på, at I kan få løst. Når I kommer længere i procesen stiller jeg gerne min hjælp til rådighed, hvis det bliver nødvendigt

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk