Opvarmning

Rasmuss billede

Hejsa,

Jeg er ny her på siden og ny løber, jeg har faktisk lige løbet mit første 5km løb i dag, men jeg har det problem at jeg endnu ikke har lært rigtigt at varme op, kender i en hjemmeside eller lignende som gennemgår nogle øvelser så man kan varme op. På nuværende varmer jeg ikke op overhovedet. Så jeg ville gerne lære at varme op og strække ud før og efter løb.

Venligst
Rasmus

#1

Martin Bork, Admins billede
Hej Rasmus Velkommen på sitet :) Du kan finde lidt om opvarmning og udstrækning før og efter løb her: [url]http://www.motionslob.dk/artikler/udstr%C3%A6kning[/url] Held og lykke med din træning.

#2

Anonyms billede
Hej Rasmus Tillykke med de første 5 km. Der kommer uden tvivl flere :) Selv gør jeg ikke meget ud af opvarmningen før et løb. I hvert fald når det bare er træning. Jeg starter blot lidt stille og roligt op, og giver den så mere gas, når jeg føler mig varm. Til gengæld sørger jeg for lige at strækker sener og muskler i benene ud inden løb. Hvis jeg deltager i et løb og skal give den gas fra start, løber jeg lidt frem og tilbage for at varme op inden start.

#3

Nordboens billede
Hej Rasmus og velkommen ::-) Til almindelig træning løber jeg bare stille og roligt indtil jeg er varm. Man skal være lidt forsigtig med at strække muskler og sener for meget før man er varm for der kan man komme til at lave skader. Det er bedre at løbe dig varm og så stoppe og lave strækøvelser hvis du vil have sådan nogen med. Efter løbet kan du strække ud hvis du synes. Held og lykke med dit løb :::-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk