Nye løbesko, men hvilke?

Skov^2s billede

Hej alle..

Jeg er ved at være på det punkt at jeg skal have købt mig nogle nye løbesko, men jeg er i et dilemma om hvilke jeg skal købe..

Jeg skulle mene at jeg løber neutralt, så har i den anledning været ved at kigge på nogle Asics Nimbus 11, men tror i det er noget jeg kan bruge?? I er velkommen til at komme med andre foreslag..

Hilsen Kasper.Smile

#1

Sørens billede
Hej Kasper Det er meget svært at svare på, om Asics er noget for dig :sko: Når jeg køber nye sko, er jeg stort set ligeglad med mærket. Jeg går ind i en løbebutik, jeg har tillid til. Så laver de en løbestilsanalyse på et løbebånd, og så finder de en sko, som passer. At du måske nok tror, at du er neutral løber, er ikke godt nok. Det er vigtigt at du får undersøgt det, og får en sko som passer præcist. Har du ikke en god løbebutik i nærheden?

#2

Skov^2s billede
Hej Søren.:) Sportsmaster har vist et løbebånd hvor man kan få det testet, men nu er de købt, så glæder mig til at prøve dem.:) Jeg fortalte ham at jeg havde haft et par neutrale sko som jeg havde været glad for og så kiggede han på mine sko, som efterhånden er ved at være slidte, som viste at jeg skulle have en neutral sko. Så nu får vi se om det bliver godt.:D Hilsen Kasper

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14739:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk