Ny på motionslob.dk

Heidi9210s billede

Hejsa

Jeg er helt ny herinde og rimelig ny i forhold til det med løbetræning.

Jeg har kun deltaget i 1 løb som var i form kvindeløb 5 km i Aalborg og her var der da også en del gang inde i billedet :Smile

Jeg vil gerne i gang med min sundhed og kan slet ikke overskue at melde mig ind i et fitnesscenter.

Jeg har prøvet at melde mig til noget vandaerobic men det blev aldrig mere end til 2 gange fordelt over 1 år.

Derfor tænker jeg at løb må være en god idé for mig.

Det er mig der bestemmer hvor, hvornår og hvor langt og det skal være.

Jeg prøvede så at booke mig på en løbemakker i form af en kollega.. men det blev kun til 1 gang da jeg ikke kunne forene den dag hun kunne med den/de dage jeg kan.

Jeg er en stor forklaring på, hvorfor jeg ikke skal ud.. og hvad det er der gør at jeg simpelthen må droppe mit løben til fordel for min familie.

Nu er jeg dog komme til at jeg bare SKAL afsted Tongue

Det virker ikke for mig med morgenløb så nu prøver jeg med aftensløb.

Jeg har anskaffet mig et Forerunner 305 og tænker at det måske kan være min makker og hjælpe mig igennem opstartsfasen og senere hen, presse mig til større distance.

Men her er jeg og jeg håber virkelig at denne side kan holde mig til den ild jeg gerne vil være en del af.

Heidi

#1

Sofies billede
Hej Heidi Velkommen - også som ny løber :;-) Jeg har det meget på samme måde som dig. Løb er absolut det mest fleksible. Om aftenen når børnene er lagt i seng, kan der løbes. Især nu hvor det er lyst længe. Fordelen ved at løbe er, at du får overskud både til dig selv og familien, jo bedre kondition du kommer i. Det er en god idé med et pulsur. I 305'eren kan du vist oven i købet lave en virtuel løbemakker... LL Håber at høre, hvordan det går en gang imellem :)

#2

brjs billede
Hej Heidi Velkommen til. Den lette løsning...med dig ind i en løbeklub...der får du alt den rådgivning og støtte der er nødvendig. Hvis du ikke vil det... find et passende løbeprogram, hvor du skal løbe ca 3 gange om ugen. Det SKAL være det vigtigste i dit liv at komme af sted... ingen undskyldninger som "jeg gider ikke" "det er dårligt vejr" "det er for sent". Det er tit de løbeture man er "tvunget til"... der giver de bedste oplevelser. Glæd dig bagefter over "at du gjorde det" og husk at forkæle dig selv lidt. Hold ud...og pludselig kan du ikke undvære at komme ud at løbe ;;-);;-) Held og lykke med det.

#3

PSs billede
Vil give brj ret, løb er utroligt vanedannende... og så ovenikøbet en god vane! Hvis du ikke bor tæt på en løbeklub... eller ikke har lyst til det IRL, er der en del muligheder på nettet ( her eller/og fx endomondo) hvor du kan dele din løbe glæde med andre. En anden god løbemotivation er at melde dig til et motionsløb som du så "er nød til" at træne til. Du kan fx. kikke her på sitet (eller hos iform, eller c25, eller løbebøger der er et hav af muligheder) efter et program som du kan bruge til at træne dig op til at kunne løbe 5 km. Med den plan i hånden kan du finde et motionsløb som nogenlunde passer til (læg evt et par uger oven i det er ikke unormalt at blive nød til at tage en træningsuge om). Jeg glæder mig rigtigt meget til om to uger, hvor jeg for første gang skal LL et motionsløb helt uden at gå! Det er helt klart medvirkende til at jeg også kommer ud og løbe de (få) dage hvor det er surt! Sofie har en god pointe! De dage jeg løber er jeg meget mere frisk, glad og tolerant også om aftenen -> en bedre mor/kæreste/menneske ::-), det er en ren win/win situation for hele familien :;-) . Så velkommen til ilden Heidi. Den vil hurtigt brænde inden i dig også LL.

#4

Nordboens billede
Velkommen hertil, du er kommet til det rigtige sted! Vi kender vist alle sammen til dage hvor der er tusind gode grunde til ikke at løbe - men så er der lige tusind og èn grund til at du [I]skal[/I] løbe. Og så er vægtskålen i løbets favør ;;-) De dage hvor du kommer ud selv om det var svært, det er de dage der får dig til at blive løber. For så bliver du vænnet til at der kommer noget godt ud af et løbepas. Og selvfølgelig er du nødt til at prioritere, bruger du tid til løb, så er der noget andet du ikke når. Jeg må give afkald på at læse så meget som jeg gerne ville og indrømmer at både vasketøj og nullermænd kan hobe sig op i perioder. Men jeg bliver så flink at være sammen med når jeg får lov at løbe. :::-) Man kan løbe mens man venter på at børn er til fritidsaktiviteter, man kan løbe selv om det er mørkt hvis man bor et sted med gadelygter, man kan blive sat af på vejen til familiebesøg og så mødes derhenne, man kan løbe mens kartoflerne er i ovnen......Kun fantasien sætter grænser. Held og lykke med projektet. :;-) [url]http://nordboen.blogspot.com/[/url]

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk