Ny bedste tid

jokerens billede

Hej Alle

Efter en pause på en lille uges tid (trængte benene til) har jeg idag været
ude at løbe med min nye løbemakker. Han har løbet i mange år og presset
længe for en tur sammen. Dog syntes jeg min grund form først skulle på plads,
hvilket jeg syntes den er nu. Så derfor var tiden inde.

Vi løb 5 km og om ikke jeg slog min "gamle" rekord og løb idag 30,56 min.
Nu er det bare jeg skal have omsat min hastighed til at løbe lidt længere,
hvilket der skal arbejdes på.

Jeg har længe været i tvivl om hvor fedt det var at have en løbemakker, men den tvivle er gjort til skamme. Det var kanon. Turen føltes kortere og vi fik sluderet det der nu var overskud til. Smile)

Så har jeg købet et væskebælte, hvilket jeg har savnet længe. Jeg bliver
kanon tør i munden når jeg løber, så det er en god invistering.
Købt i stadium for kr. 150.- med 4 flasker.

Alt i alt en rigtig god dag på landevejen.:Wink

Jokeren

#1

Bedouinas billede
Hej Joker. Var det ikke i sidste uge, at du prøvede at bilde os ind, at du slet ikke kunne mærke nogen fremgang :rolleyes: Ja, men lige pludselig er den dér. Fremgangen. Du har uden tvivl haft godt af at hvile benene lidt, og så er du blevet pacet lidt frem af din løbemakker. Til lykke. :fedt: Måske skulle du overveje at melde din ind i en løbeklub for yderligere fremgang? Ikke fordi du er jo i fin form, når du endog har overskud til at tale undervejs. :-)) Bedouina

#2

skildpaddens billede
Hej Joker. Hvor er det godt gået - kender dig jo ikke men det føles jo næsten sådan efter at have læst din dagbog, derfor blev jeg også helt glad over at læse dit indlæg :) Stort tillykke.

#3

jokerens billede
[QUOTE=Bedouina;2248]Hej Joker. Var det ikke i sidste uge, at du prøvede at bilde os ind, at du slet ikke kunne mærke nogen fremgang :rolleyes: Ja, men lige pludselig er den dér. Fremgangen. Du har uden tvivl haft godt af at hvile benene lidt, og så er du blevet pacet lidt frem af din løbemakker. Til lykke. :fedt: Måske skulle du overveje at melde din ind i en løbeklub for yderligere fremgang? Ikke fordi du er jo i fin form, når du endog har overskud til at tale undervejs. :-)) Bedouina[/QUOTE] Hej bedouina Jamen du kender mig efterhåden :-)) Jeg skal indimellem have et los og en bestemt tone fra dig så kommer fremgangen som regel. :D Idag tænket jeg at hvis jeg satte tempoet lidt ned ( til mit normale, inden jeg begyndte de små intaval ture) så måtte jeg kunne øge distancen og bingo. Løb min længste distance uden pause ever - 6,1 km på 38 minutter :nr1 Måske var der en lille kilometer mere i mig, men har sloges lidt med mine læg på det sidste så der er ingen grund til at få en dum skade. Så fremgangen kom efter en lille pause, hvilket jeg ikke har været god til at holde. @Skildpadden Tak for dine pæne ord.

#4

Laaauges billede
Mange gange tillykke :nr1 Det gør det jo lidt sjovere, når man selv kan se/mærke fremgang :-)) :sko::sko:

#5

ramas billede
Tillykke jokeren! Man kan squ lige så godt lægge nogle pauser ind i sin løbeplanlægning, for hvis ikke man holder pauser engang imellem, så får man bare en skadepause i stedet. Har selv oplevet hvordan en pause nærmest kan få formen til at eksplodere efterfølgende. vh rama

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk