Mudder i skoene

PSs billede

Jeg skal løbe i morgen og hele ruten er efterhånden en stor mudder pyt.
Jeg kunne godt løbe i et par gamle sko, men de passer ikke til min løbestil og det er to uger siden jeg har løbet i dem. Jeg foretrækker derfor at løbe i mine næsten helt nye sko. Altså hvis de kan blive til sko igen? De behøver ikke at blive pænt rene bagefter, men hvis de taber noget af funktionaliteten så tager jeg de gamle skævslidte på.
Hvad er jeres erfaring med at restituere gennemmudrede sko?

#1

Nordboens billede
Hva' med at lave om på ruten? ;;-) [url]http://nordboen.blogspot.com/[/url]

#2

Anonyms billede
Hvis det kun er 14 dage siden, du sidst har løbet i de gamle sko, og de ellers ikke ligefrem er skadesfremmende, ville jeg vælge dem at løbe i mudder med. Dine nye sko kan godt klare lidt jord og vand, men hvis de bliver smurt fuldstændig ind i mudder, bliver de ikke rigtig behagelige igen. Det kommer selvfølgelig lidt an på mærket, men de fleste vil kunne vaskes nogenlunde rene. God tur :)

#3

brjs billede
Jeg inddeler mine sko groft i 3 klasser 100-1000km konkurrence sko 1000-2000km trænings sko 2000-til de smuldre offroad/muddersko. Løb i de gamle sko...jeg tror ikke løbestilen betyder noget i mudder ;;-)

#4

PSs billede
@ Nordboen: Så tror jeg at jeg får problemer med resten af mit hold til DHL stafetten ;). Ifølge det jeg så på vidioen hos løberen er de gamle sko skadedesfremmende. Jeg blev faktisk helt forskrækket da jeg så den voldsomme vinkel mellem min fod og underbenet. :eek: Men jeg har jo haft det fint med dem i 3-4 måneder så 5 km mere betyder selvfølgelig ikke det store. Og helt rigtigt jeg kan jo alligevel ikke løbe igennem i det smat ::-) Tak for hjælpen :::-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15597:

Pia Balsbys billede
Løb mit første løb til 5 km Eventyrløbet 2022, da jeg vandt en 'billet', det fangede mig og jeg...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up